Pisałam wcześniej że nie chciałabym takiego ekranu ale mąż mnie nie posłuchał i wczoraj zakupił CYPRYSIK LAWSONA COLUMNARIS 11 sztuk
tak więc wzdłuż siatki będą posadzone te cyprysiki i teraz co dalej?? Ratujcie
Za siatką działki posadziłam żywopłot. Cyprysy posadzić w rzędzie pod siatką, na obrzeże hosty/żurawki a co pomiędzy cyprysy, co z pozostałym pustym miejscem (zaznaczone na żółto).
Obejrzałam wczoraj relację ze spotkania u Szmitów. Zazdraszczam i żałuję, że tak daleko ode mnie. Fajnie, że Ciebie i Boćka zobaczylam wyglądasz w realu baaaardzo ładnie, lepiej niż na awatarku
I zazdraszczam zakupów. A gdzie georie o których posze Sebek? Ja widzę hortensje???? hosty i żurawki.
Nieee - jeśli jest na krawędzi to wynurzy się z rabaty i będzie lać tylko po trawniku - potem się schowa. Jednak jeśli stoi mu na drodze jakaś roślina to się nie da, bo woda się zmarnuje, a trawnik nie będzie dokładnie podlany.
Nie jest ono z kamienia - jest z betonu. Koszt - około 170 kula, 20 złotych pojemnik na wodę + pompka - wyszło około 250 złotych - także aż tak ogromna inwestycja to nie jest.
cześć !! a ja właśnie byłam Sebku u Ciebie! na cichacza!
Żurawa mnie zadziwia ,bo kupiona i posadzona w listopadzie,a daje czadu ku mojej radości
tak to bywa najczęściej,że kupione za marne pieniądze ,posadzone byle jak,potem rośnie ku naszej uciesze!!