Ile dobroci! Ja dziś wypieliłam warzywnik. Cały dzień z nim walczyłam, bo zarośnięty był niemiłosiernie. Plecy bolą i kolana. Teraz idę się odmoczyć, bo u mnie susza, od 3 tygodni nie padało, więc kurzy się potwornie.
Ewunia krzewuszka jest, a zdjęcia derenia nie mogę znaleźć. Jutro zrobię nowe foty . Krzewuszkę muszę przesadzić bo była wsadzona tak byle gdzie jako mały patyczek, a teraz to już całkiem spora dama . Ale zrobię to dopiero jak przekwitnie . Co do miejsca to zdziwiłabyś się ile mi jeszcze wlezie. Jakbyś mnie odwiedziła to byś się przekonała . Roślinki były zamówione jeszcze w lutym, w przedsprzedaży w B. R. i wczoraj dotarły
Marzenko, fotek dość i dziękuję, że narażasz życie ..a z piaskiem to lepiej nie ryzykuj..szkoda sprzętu.
Różana rabata z iglakami fajne połączenie i nigdy u Ciebie jej nie widziałam ..jest różnorodnie, tak jak lubię; kusi mnie zrobić podobnie pod różą kulkowaną, tylko chyba dalsze poszerzanie rabaty mnie czeka.
wrzosy pieknie się rozrastaja po drastycznym cieciu to będzie ich trzecie kwitnienie u mnie
wijąca się bylinówka teraz jest taka już cieszy , ale szał będzie za rok