Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Madzenka 22:42, 18 cze 2016

Pielenie rabat orzy grillu
A zdjecia będą?
babka 00:35, 20 cze 2016

Iwonko, wiem że masz teraz gorący tydzień ale jak znajdziesz chwilkę to napisz proszę jak duże jest Twoje oczko wodne? Jakie ma wymiary, jaką pompę i czy filtry też zastosowałaś ? Jak masz je umiejscowione względem stron świata, jakie nasłonecznienie masz na tej rabacie z oczkiem ?
Przymierzam się, szacuję koszty, może coś z tych planów wyjdzie
Pozdrawiam
Iwk4 06:45, 20 cze 2016

Olu, po południu znajdę chwilkę. Postaram się wpaść na mój wątek.

Pozdrawiam wszystkich.
Iwk4 20:54, 20 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Niekoniecznie zagłodzona, ten Carex może mieć niedobór świtała. Ale kolor ma jak elata. Jesli ma cieniutki, miekkie włosowate listki to montana, jesli ostre łamiące sie to Elata.

Piękny ogród od linijki, tak lubię

Obserwuję trawkę. Nadal jest cytrynowa, co mi się podoba. Ma miękkie listki. Zobaczymy, co dalej
Iwk4 21:03, 20 cze 2016

olga80 napisał(a)
Różyczki pięknie kwitną o kocimiętce poczytałam ja mam taka bardziej płożącą muszę poszukać takiej wyższej jak w opisie

Macham deszczowo u Ciebie też ??

Deszczyk dziś leciutko padał, za to w piątek było oberwanie chmury. Woda zalała mi zbiornik z gniazdkiem od ciurkadełka. Na szczęście przepalił się tylko wyłącznik czasowy, a pompka jest cała.
Ale muszę się zastanowić, jak w przyszłości uniknąć zalania. Zamknięty pojemnik i opatulenie w folię nic nie dało przy takiej ulewie.

Iwk4 21:21, 20 cze 2016

Rumianka napisał(a)
Ilekroć rozsiadam się na ławeczce w Twoim ogrodzie, tylekroć zachwycam się jego urodą...Zawsze jest coś do podziwiania, czego nie zauważyłam poprzednim razem...Pięknie Iwonko macie w tym swoim raju...

Bardzo to miłe.
Nie miałam czasu ostatnio odpisać, ale w sobotę tak ładnie świeciło słoneczko, zatem zapraszam znowu na ławeczkę:

jolanka 21:37, 20 cze 2016

Iwonko, Ty na ławeczce? Rozumiem, że czekasz na chwile wytchnienia od "rozkoszy naszej szkolnej"? Pięknie masz i jak znajdujesz czas na sprzątanie Ja próbowałam dzisiaj strzyc bukszpany - oj, trudne to zadanie
Rumianka 21:48, 20 cze 2016

Skoro znów siedzę na ławeczce, to przy okazji poinformuję Cię, że na swoim wątku na str. 205 zamieściłam fotkę róży specjalnie dla Ciebie...
Iwk4 21:51, 20 cze 2016

beata_m napisał(a)
piekny ogrod od linijki jak zaczynam lubic najbardziej. No i oczywiscie fantastyczny spektakl rozany zaczyna sie u Ciebie

Beatko, od kilku dni zachwyca mnie New Dawn. U mnie trzeci sezon i jest cudna:}
Zachwyca zaraz przy wejściu.Jednak myślę o jej wysadzeniu w inne miejsce, bo będzie jeszcze większa. Tu się nie zmieści za kilka lat...:

Iwk4 21:51, 20 cze 2016

Druga New Dawn: