No tak Te wszystkie dosiewki, trzęsienie się że tu łyso a tytaj brak Potem się zapomina i ładnie jest.
No chyba że naprawdę jakoś mało nasion, albo spłyneły, to dosiać.
Prowadzenie na jeden przewodnik powoduje, że szybciej "wyciąga się" do góry. To dobre drzewo do Twojego celu. wielopniowego nie kupuj. Będzie rozgałżeione zbytnio.
Danusiu wątek o lawendzie to 35 stron - przeczytać aby uzyskać potrzebne informacje ......wolę szybko wygooglać.... Nie wiem jak takie artykuły wyszukać.... wyzruca mi tylko wątki
Czy mogłabyś artykuły urozmaicić filmami w Twoim wykonaniu, do mnie przemaiwa obraz, słowo gorzej...
Oglądam (to odpowiednie określenie) często wątki tematyczne i poza zdjęciami niewiele w nich informacji merytorycznych. Wybaczcie forumowicze, ale więcej gadamy i wklejamy artystycznych zdjęć niż porad ogrodniczych.... Wczoraj czytałam wątek o przetacznikach i nic.... same zdjęcia. Informacje jak się rozrastają otrzymałam od Asc.
A ja od 10 lat popełniam błędy z lawenda i wreszcie chciałabym ją mieć piękną nie tylko w ciągu pierwszych dwóch ale ale i przez kilka następnych.