Mam inspirkę ... nawet ostatnio sama rozszyfrowałaś z niej nazwę hosty tylko ja niecierpliwiec cholerny zamiast zamówić tą konkretną kupiłam NN bo była i kolor mi się spodobał ... na szczęście tylko dwie sztuki, które podzieliłam i mam teraz sześć
Może ktoś jednak pomoże z identyfikacją tej hosty? plisssssss
I takie tam
Moja niekwitnąca Genie i jej żaruwiaste liście - dlaczego one są takie limonkowe ? U Was nie są takie. Ale Genie rośnie i liście są wielkie bez chlorozy...
Mam różne cukinie i dynie powtykane na rabacie
lawenda i reszta roślinek w ósemce sobie powoli rosną, a z tyłu ugór powoli "się" przekopuje
Irga odbija po przemarznięciu (kanciki wołają głośno o wyrównanie!)
Od Ciebie zawsze tyle miłych słów słyszę Małgosiu Dziękuję Ci bardzo ... bo to bardzo motywuje do dalszej pracy
Jeśli mam się nie martwić stipą to zdradzisz mi chociaż jak długo muszę czekać aż w końcu ruszy? ... bo wiesz ja niecierpliwa jestem
Rozplenicę widziałam u Twojego pana trawkowego ... miał wówczas bardzo małe sadzonki ... zadzwoń do niego teraz i poproś o zdjęcie ja tak robię i on zawsze chętnie wysyła
A swoją drogą ja już kupiłam rozplenicę i mam nadzieję, że to jest Hameln
Popalony dereń jadalny opryskiem na grzyba ;( Moja wina, bo sąsiadka rozrabiała miksturę "na oko" i wyszła jej za mocna.
Dostałam wyrośnięte, habuziowate bukszpany, posadziłam po 4 (za dużo?) i zrobiła kule. Podsadzę Anabellkami, a w środek pójdzie chyba druga ławeczka.
taką fajowa trawkę od Gosiaczka dostałam. Wygląda jakby miała małe gwiazdki albo maczugi
uwielbiam te złote wrzosy za to, że tak świecą
i moje nowe, fajniutkie paprotki, jakieś rasowe