Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 01:53, 17 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Nie nadążam za tobą ....

Madżenko tylko zakupy poczyniłam planowane i trochę nieplanowanych i kilka fotek ogrodowych wstawiłam
Jesteś na bieżąco
MirellaB 01:56, 17 cze 2016

wiunia napisał(a)
Mirella widzę, że działasz po urlopie pełną parą Zakupy bardzo fajne! Teraz tylko na rabatę z nimi i będą zachwycać

Wiunia kupowanie łatwo mi przychodzi, sadzenie gorzej. Liczę na męską pomoc przy kopaniu dołków
Jak pomyślę o sadzeniu tam gdzie kamyczek to od razu mi się odechciewa
MirellaB 01:57, 17 cze 2016

Psiamama napisał(a)

Ależ u Ciebie to wszystko pędzi róża w donicy piękna, łubin no wszystko, ale nad tym zdjęciem się zawiesiłam... Jak gęsto szałwie sadziłaś?

Cieszę się, że Ci się podoba
Szałwię sadziłam gęsto jest zrobiona z niej obwódka
MirellaB 02:02, 17 cze 2016

inag napisał(a)
Mirellka, pomponellą się nie przejmuj. Moja w zeszłym roku już na etapie pąków leżała cała na ziemi. Musialam każdy jeden pęd podpierać bambusami. W tym roku jest cała zapączkowana na maxa i nadal stoi sztywno. Od razu widać, że tegoroczne pędy są mocniejsze. Zobaczysz, ze za rok nie będziesz miała z nią problemów
Szałwie, róże i wszystko inne co posadziłaś masz obłędne!

Ilonka loguję się na O i w powiadomieniach wpis u mnie, myślę sobie o tej godzinie to tylko Ilonka mogła odwiedzić mój wątek

Czyli z pomponellą potwierdzasz to co napisała też Madżenka. To dobrze, pocieszyłaś mnie, bo już myślałam, że będę musiała ją przesadzić.

Werbena od Ciebie ładnie przyrasta, a Artemis nadal w pąkach - jakaś inna późna odmiana czy co?
jolanka 09:28, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Wiunia kupowanie łatwo mi przychodzi, sadzenie gorzej. Liczę na męską pomoc przy kopaniu dołków
Jak pomyślę o sadzeniu tam gdzie kamyczek to od razu mi się odechciewa

Oj, coś wiem na ten temat Zakupy sprawiaja tyle radości , gorzej z sadzeniem, szczególnie jak potrzeba pomocy
Stipa jest śliczna ale u mnie w okolicy ceny straszne, takich jak u Ciebie to nie ma Szkoda, bo na rabatach wygląda pieknie i dopełnia inne rośliny w fantastyczny sposób.
ren133 11:55, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Po powrocie z wakacji róże w rozkwicie

Tarasowo-donicowe Honeymilk

Mirelka
Fajne te Honeymilk Jakie duże/wysokie one rosną?
frezja 12:45, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)

Dośc ciasno masz posadzone krzaczki hortensji..nie przeszkadza im to ? może i ja bym sobie dosadziła, teraz luki są ale co potem, jak się rozrosną ??
ren133 14:23, 17 cze 2016

MirellaB napisał(a)

A to jaka jest odmiana przetacznika?
olga80 14:29, 17 cze 2016

Mirellka ile Ty tu cudowności pokazujesz.I stipa z szałwią i rabata z berberysem i cudowna Honeymilk ( muszę sobie taką sprawić ),Pomponella też godna podziwu moja moja dopiero w pączkach.Cudownie masz Widzę,że zakupowo też szalejesz.
Kawa 14:31, 17 cze 2016

Mirellka ale ślicznie
przetaczniki piękne też na nie "choruję" będę miała na 100% sliczne są

zakupy ekstra!!!!

kurde zazdraszczam ale tak pozytywnie