Ewa. Madżen, Iza, Ania.. i wszyscy guście.. spadam do spania.. jak dalej tak poświeci to trzeba wstawać 2 godziny wcześniej by podlewać. Dziś tylko to co zwiędło podlewałam.. jeszcze nie mam czasu.. musicie wybaczyć ..
uprzedzając zachwyty - ogród jest w strasznym stanie tylko udało mi się umiejętnie kadrować i nie obejmować tego całego bałaganu który jeszcze jest do ogarnięcia, no ale ciężko spełnić wszystkie obowiązki matki-polki
Pozdrawiam! Do następnego, kolejny bum w czerwcu - zaczną róże, szałwie i kociemiętka, będzie się działo!
Jesteś jedną z 2 największych moich wtop na spotkaniu .... pomieszałam Cię z innym wątkiem, dopiero w domu to do mnie dotarło.. nie wiem co mnie zaćmiło.. może Twój wiek, myślałam, ze jesteś starsza Ogólnie w realu wypadłaś lepiej niż w wyobraźni I to jedyna pociecha..
Sorki... tylko ja tak potrafię Musimy zrobić powtóke ze spotkania, muszę się poprawić .. zapraszam do siebie.. mój ogród koło Bogdzi nawet nie leżał.. ale to nie tylko o ogród chodzi
Za to teraz już Cie nigdy nie pomylę z nikim
do tegorocznie posadzonych pierwiosnków dołączył też ciemiernik purpurowy, zobaczymy co zaprezentuje na następny rok... obok cienisty zakątek
żurawka, brunnera i rodgersja już w komplecie, paprocie dominują już drugi rok pięknie
jest i on - król grujecznik... a w kątku miniaturowe parzydło pełne uroku
Sroka się spisała.. czereśnie upilnowane.. za to jak weszłam urwać trochę owoców to sroka uciekła, a szpakuny wskoczyły i darły ile wlezie .. aż mnie grad czereśni bombardował.. chyba polubię sroki
Do tej pory nie wiedziałam, że mam czerwone czereśnie..
Leć do pani Przyrody z pytaniem.. do kupna, ale jak to przesłać?? Rok czekałam na okazję To jest biżuteria prawdziwa a nie odpustowa
Nie chciałam nikogo urazić.. ale nie czarujmy się, może coś być fajne i pomysłowe, ale są rzeczy które maja klasę same w sobie.
Nie umiem robić fajnych rzeczy z niczego jak niektóre tu dziewczyny czego zazdroszczę.. wiec kupiłam sobie coś ładnego.. i od razu sentymentalnego, bo co spojrzę to będzie mi się kojarzyć z Mariolą.. piękne i praktyczne .. jak Mariola i jej ogród/y/