Kolejne miejsce to ogrody pokazowe w Goczałkowicach. One urzekają mnie w każdej porze roku. Przyjeżdżają tu tłumy ludzi, ale ogrody są bardzo rozległe i szkółka atrakcyjna, że wszyscy jak się rozejdą, to tłoku się nie odczuwa.
Sezon rozpoczęty... pierwsza porcja na gotowo...tylko podpisac i wyniesc..lece do drugiej.... czyli rozlac dzemiki. Tych nie trza wekowac... na szczescie.
Cudnie) Tworzysz wyjątkowy ogród tak jak napisałaś taki Twój A jakie dorodne te Twoje byliny, ostróżki uwielbiam , siałaś je sama zapewne i dlatego takie wysokie Znasz nazwe może tej żółtej pnącej róży bo podobną mi nornice zjadły a była piękna i kwitła cały rok.
Zanim przeczytałam to, co napisałaś, zobaczyłam cudny rdzewiak i chciałam ci napisać, by koniecznie go zostawić tak. Świetnie się komponuje i jest hitem.
A może przeciągnąć lakierem bezbarwnym
A może jest jakiś bezbarwny preparat ochronny?
A może Ola Leon by coś doradziła ?
Toć takie rzeczy nawet na CHFS 2016 są: https://pl.pinterest.com/pin/529876712390091200/
Zapinowałam. Musiałam. A teraz moja droga mi tu pisz, ile ich tam masz, jak gęsto sadzone i skąd kupione?
A tak w ogóle przyszłam szałwię zobaczyć, bo podobna caradonna wielka jest, ale nie zobaczyłam, bo na jarzmiankach się zatrzymałam i siem gapię.
Muszę mieć i wcale mi się nie chce czekać , aż siewki urosną