Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

GorAna 11:23, 11 cze 2016

Jestem tutaj chyba pierwszy raz
Witam się zatem grzecznie
Piekne masz te głazy.
Czytałam kiedyś o zasadzie umieszczania nieparzystej ilości głazów....dołóż im trzeciego kolegę, a tego potężnego można by było trochę podkopać i wpuścić go trochę w grunt
Podświetlone wyglądąją zjawiskowo.
Nad nimi mógłby się pochylać świerk Inversa lub Mamutowiec widziałam, taki w Wojsławicach, bo buk zaśmieci cudne kamyki
Przepraszam, że się tak wymądrzam
nawigatorka 11:31, 11 cze 2016

A ja mysle.ze natura nie zawsze rozrzuca glazy nieparzyscie
I chyba podkopanie byloby klopotliwe nie tylko ze wzgledu na rozmiar ale i swiezo rozsypany kamyczek
ag_zie 13:20, 11 cze 2016

Głazy w nocy świetnie wyglądają a jak roślinki będą to dopiero będzie super!
iwka 13:36, 11 cze 2016

No super będzie ten pomnik światło robi dobrą robotę, dojdą rośliny i będzie czadowo

wczoraj był u mnie Pan, który ma zabierać kamienie i tak od wczoraj biję sie z myslami czy dobrze robię oddając je, normalnie dręczy mnie sumienie, że pozbywam się kawałeczka siebie i mi smutno
Kindzia 12:57, 12 cze 2016

Kamole są ogromne! Nie myślałam, że są takie duże Podświetlone czy nie bardzo ładnie wyglądają. Jak jeszcze dojdą rośliny to będzie cud, miód i orzeszki
katel 22:56, 12 cze 2016

Takie kamienie w ogrodzie to jak rzeźba - nie jeden słono za takie zapłacił - jak dojdzie zieleń to przecudnie będą wyglądać
Dominika11 08:23, 13 cze 2016

kasja83 napisał(a)
Nie zdążyłam wczoraj wieczorem już wrzucić-ale mam NIGHT VERSION głazowej. Jak będzie posadzony buk-też chciałam dać światełko i jego podstawy. Jak wspominałam-narazie łyso,ale eM cieszy się okropnie swoimi "technologiami", więc wrzucam
ale czadersko jak dosadzisz jeszcze roslinki będzie przesuper
Iwk4 20:58, 13 cze 2016

Nie masz pojęcia, jak mi się głazowa nocą podoba. Też bym chciała takie światłą nocą. Ale jak mi bije z ulicy latarnia po całym ogrodzie, to czasami myślę, że już ranek jest
kasja83 12:33, 15 cze 2016

GorAna napisał(a)
Jestem tutaj chyba pierwszy raz
Witam się zatem grzecznie
Piekne masz te głazy.
Czytałam kiedyś o zasadzie umieszczania nieparzystej ilości głazów....dołóż im trzeciego kolegę, a tego potężnego można by było trochę podkopać i wpuścić go trochę w grunt
Podświetlone wyglądąją zjawiskowo.
Nad nimi mógłby się pochylać świerk Inversa lub Mamutowiec widziałam, taki w Wojsławicach, bo buk zaśmieci cudne kamyki
Przepraszam, że się tak wymądrzam

Witam i zapraszam częściej.Głazowa pod kątem nasadzeń nie będzie ruszona w tym roku-także zaczynam w tej kwestii działania w sezonie 2017
kasja83 12:34, 15 cze 2016

Hej-jestem tak na szybko.Wybaczcie, że zbiorowo-ale dzięki za dobre słowo o głazowej i wiarę, że będzie pięknie!