Wstawię chociaż kilka zdjęć bo nic ciekawego do pokazania nie mam. Przez suszę rośliny nie rosną, marnieją w oczach mimo że na zdjęciach jeszcze jako tako.
Piękne lilijki! Ja mam dwie , od dwóch lat, w ub. roku ledwie nos wystawiły, w tym wyrosły na 20 cm i finito. Czego im brakuje? Może za kwaśna ziemia? Bo przy hortkach rosną. Ale inne lilie radzą sobie normalnie, a te kapryszą coś.
Każdy miał, ma albo i tak będzie miał doła. Najważniejsza jest konsekwencja pamiętajcie. Nie raz nie idzie jak się chce, ale wtedy nie nakręcaj się, tylko relax i za jakiś czas wróć krok do tyłu aby zrobić następnie dwa do przodu
Trzymajcie się dziewczyny
Hanka_andrus jak ja bez wodnych mógł bym funkcjonować
W ogrodzie cały czas coś się dzieje a ja mam brak czasu aby trawę wykosić i inne rzeczy porobić więc radzi sobie sam.
Co nie gdzie coś kwitnie i się rozwija i to fajnie, czekam chwili wolnego aby wyskoczyć i oblecieć co gdzie się rozwija
Dziś wypatrzyłem lilia złotogłów że kwitnie 2 kwiatuszkami
W tle kwitnące czarne bzy, pełno ich dookoła i bardzo chcą się wprosić do mnie, siewek co niemiara wiosną, ale ja jestem bardziej zainteresowana tym rasowym czerwonym
po lewej malinowy chruśniak
i baba w tle...z daleka można pomylić , szczególnie jak się ma mój wzrok
i te ręce wołające o pomoc...