U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)
22:02, 25 kwi 2012
Milenko - z trawnika w tym roku zadowolony nie jestem...Ale może będę - staram się, aby był fajniejszy.
......no tak, stanę się gwiazda i będę autografy rozdawać!hahhahahahah
Sebek ale roboty odwaliłeśNo no, a te werbeny to mnie do grobu wpędzą
![]()
Nie chcesz kolejnej angielki??(nudziło mi się)
![]()
Dużo się dzieje u CiebieBardzo fajna ta rabata rh - nie moge się doczytać czy będzie coś między nimi?
Nic, Bożenka powiedziała, że one potrzebują miejsca i ma być kwaśno i ich korona rozrośnie się do 2-2.5 m; jeszcze poszerzymy po zewnętrznych krawędziach; posieję aksamitki, bo tylko jednoroczne będą dopóki rh się nie rozrosną
Sebciu! Pięknie u Ciebie. A bukszpaniki to Ty tak od razu do ziemi dajesz? Czy one były wcześniej w doniczkach? Proszę o podpowiedź, bo ja swoje do doniczek razem z ukorzeniaczem dałam i do folii. Dobrze?
Witaj - z planiku też bym przeniósł warzywnik za garaż. A tam gdzie ma być altanka teraz dałbym leżaki
Przy ławeczce nie sadź krzewów owocowych - niech to będzie ekran z cisaNo i wyżwirowałbym to miejsce - dodał kilka kulek z bukszpanu i jakieś ciurkadełko - a tą rabatę przed nim usunął
A drzewa owocowe może przesuń tam gdzie fioletowa linia - no i włączyłbym je w rabatę, bo one same w sobie latem atrakcyjne nie są - dopiero z owocami
Cudnie - no i ten trawnik!