Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

agniecha973 09:13, 25 kwi 2012

Sebek, idziesz jak burza. Ciekawa jestem tej nowej rabaty. Zainspirowana Twoimi begoniami ze skradzionego zdjęcia, kupiłam i ja, białe.
popcorn 09:13, 25 kwi 2012

Modrzew szczepiony? Piekny
Wczoraj pryskalam florovitem moje bukszpany, zastanawiam sie po co - pare godzin pozniej lało :/ ale może trochę wchłonęły??
Sebek 09:24, 25 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Modrzew szczepiony? Piekny
Wczoraj pryskalam florovitem moje bukszpany, zastanawiam sie po co - pare godzin pozniej lało :/ ale może trochę wchłonęły??

Na pewno Ja jutro albo pojutrze wszystko będę równo jechać nawozem - dolistnie jak i nie
Sebek 09:25, 25 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)
Sebek, idziesz jak burza. Ciekawa jestem tej nowej rabaty. Zainspirowana Twoimi begoniami ze skradzionego zdjęcia, kupiłam i ja, białe.

Miło mi
Sebek 09:28, 25 kwi 2012

Na balkonie

Na te trzmieliny mam plan - wetknę je podzielone między bukszpany przy studni - będzie dwukolorowy żywopłocik za kilka lat

A w zeszłym roku miala tylko jeden kwiatek

grupa_trzyma... 10:05, 25 kwi 2012

popcarol napisał(a)

Zrobiłam to samo wczoraj...też lało w nocy. Ciężkie jest życie ogrodnika-amatora.
grupa_trzyma... 10:09, 25 kwi 2012

Sebciu! Pięknie u Ciebie. A bukszpaniki to Ty tak od razu do ziemi dajesz? Czy one były wcześniej w doniczkach? Proszę o podpowiedź, bo ja swoje do doniczek razem z ukorzeniaczem dałam i do folii. Dobrze?
Agacia 11:04, 25 kwi 2012

Ci z Allegro się nie wysilili. Za to Ty za dwóch!
Sebek 20:21, 25 kwi 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Sebciu! Pięknie u Ciebie. A bukszpaniki to Ty tak od razu do ziemi dajesz? Czy one były wcześniej w doniczkach? Proszę o podpowiedź, bo ja swoje do doniczek razem z ukorzeniaczem dałam i do folii. Dobrze?

One były posadzone do doniczek zeszłego lata - zimowały zadołowane w ziemi. Ze swoimi dobrze zrobiłaś - ale korzenie moga wypuścić dopiero jesienią - a może i dłużej. Dlatego nie spiesz się z nimi.
popcorn 21:09, 25 kwi 2012

Dzisiaj znów pryskałam, tym razem czymś przeciw miodówce bukszpanowej... bo okazało się część moich bukszpanów złapała...
Jutreo będe sypać nawozem
Sebku plan bukszpanowo-trzemilinowej obwódki bardzo fajny. Jak kiedyś będę miała odwagę zrobię Ci fotkę - niedaleko gość ma przy ulicy takie nasadzenie, kapitalnie wygląda

Sasanka i na balkonie ślicznie

Swoje bukszpaniki dzisiaj wtykałam po prostu do ziemi.. liczę na to że się przyjmą