Olik, masz mega zdolnego i pracowitego eMa.
Przekaż nasze słowa uznania bo jest perfekcyjnie!!
Fajnie, że w takiej naszej małej Polsce powstają światowe ogrody.
Jesteście wzorem do naśladowania dla innych i cieszę się bardzo, że Cię poznałam
Buziaki i cały czas trzymam kciuki za inne sprawy.
Ogromnie rozbawiły mnie lamy, kozy, strusie i kucyki w ogrodzie Nie potrafię wręcz na pracy się skupić
Kami ja to się nie dziwię Twojemu brzydalowi - słodkiej gębuli, że tak poluje na tego listonosza
Coś mi sie zdaje że to Twój eMus powinien posiadać te zwykłe widły (te na kochanki/kochanków) a nie Ty, hę?
mam problem z tym miejscem słońce od rana do wieczora ,dziś żałuje że tego nie wybrukowałam ale cóż mądrość po fakcie długość2,5m szerokość 1,15m może Wy macie jakiś pomysł myślałam o jakieś choince albo o jakimś krzewie na razie to ulubione miejsce mojej psiny
A moje orliki z siewu wszystkie różowe, a liczyłam na inne kolory....
Moja gnojówka mniszkowa jakoś strasznie nie śmierdzi, bo też nastawiałam, ale lekki zapaszek się unosi. Też spróbuję przechować w butelkach plastikowych, 5 litrowych Chyba z gnojówką nie można nic źle zrobić, bo niby co? Może to kwestia temperatury. Im cieplej, tym bardziej intensywny zapach.
tadam... pracuś też jesteś, pissardi ma się dobrze, możesz ją ciachać będzie miała śliczne nowe przyrosty, to wytrzymałe drzewko, wypuści nawet z pnia
U mnie przy domku gospodarczym to już przed deszczem można się schować pod nią taka duża
Kratka świetna i chyba sobie zrobię pergolę o takich wymiarach by te kratki kupić i zamontować gotowe. Świetnie to wygląda
Już prawie wszystkim,urywam najpierw łebki potem ścinam patyki zostawiam liście jak są jeszcze okey potem targam za resztę pomagając sobie takim moim przyrządem i suszę pod świerkami od strony niewidocznej dla moich oczu jak mają taki kolor jak na zdjęciu i z łatwością odchodzi łodyga od cebulki to rozdzielam i dalej suszę same cebulki ale to już pod zadaszeniem w drewutni,
Hmmm kota nie mam i raczej mieć nie będę :0 Mam psa, który namiętnie koty po placu goni zahaczając co rusz o rabaty/rośliny swoim dwudziestokilowym cielskiem :/
U mnie w wewontu albo o kotach albo o kochankach albo o widłach hi hi
Pragnę poprawić swój wcześniejszy wpis Ma być siarka granulowana a nie pylista Ale najpierw ph gleby trzeba zbadać i zobaczyć czy będzie w ogóle potrzbna
I jeszcze jedno- czy ktoś potrafi zidentyfikować "to coś"??? Problem z zimy- w mieszkaniu łaziło i fruwało mi tego sporo, obecnie na szczęście nie zaobserwowałam. Zauważyłam zależność z drewnem kominkowym, ale może się mylę...