Dziewczyny szukam pomysłu na 3 drzewa w miejsce grabów.
Jest to miejsce które widzę z salonu i z tarasu.
Chciałabym aby zasłoniły dom sąsiadów więc powinny być duże i mieć szerokie korony.
Dodam że chyba powinny być zielone bo mam już kilka czerwonych drzew w ogrodzie.
Zastanawiam się czy nie dać w to miejsce kilku Serbów mam je po stronie drugiego sąsiada?
Podpowiecie coś?
200 to ładna liczba - daje po oczach - ale sukces to ich ładne zestawienie - super Ci wyszło i jaki biały płotek ładny - pierwszy raz widziałam płotek na biało malowany - jak ładnie to wygląda!
Wystawa kwiatów marna,ale ja kupiłam co chciałam,nawet więcej
Spotkanie było miłe Śląska grupa,potem dojechała Jola
Moje zakupy ,jechałam tylko po świecznicę.
Ale cudna magnolka - jaka to? U mnie tylko Suzan kwitnie, za to juz ponad miesiąc!
Oczko masz czyste - moje dopiero teraz zaczeło się krystalizować, jak grążel się obudził. A klon jest powalający - i jak piorunem rośnie, przecież jeszcze 2 lata temu był dużoooo mniejszy!
Tak to jest rabata która zakrywa kompostownik i bajzlownik z narzędziami, koszami, i tym wszystkim co jest potrzebne do ogrodniczkowania. Jeśli chodzi o ciętą tuję na różance to w tamtym roku jak wywalałam stamtąd 3 wielkie jałowce chciałam to zrobić, cóż powinnam była to zrobić Teraz ta zmiana będzie trudniejsza taaa. dziękuję Ci za ten głos
Była Kompostowa z jałowcem i wejściem do bajzlownika
I teraz bez ja łowca z opaską kamyczkową buksowym "żywopłocikiem "i hortensjami i gracymilusami.
Łukasz dziękuję za miłe spotkanie,szkoda tylko że nic nie kupiłeś
Żałowałam że nie zabrałam się z tobą ,bo wsiadłam do tramwaju i brakło prądu,
ale to był piątek i 13-go.
Oprysk zrobiony, mam nadzieję, że wytruje intruza.
Kolorem wtapiają się w tło. W zeszłym roku w ciągu kilku dni orliki mi pożarły. Dobrze, że w porę wypatrzyłam je na różach.
Ja jesiony lubię, ale niekoniecznie takie pstrokate Akurat będzie miał szpaler drzew sąsiada za tło, bo był kupowany w konkretne miejsce, więc może jakoś będzie wyglądał.
Tajemnicza roślinka jest bardzo niska, trudno proporcje oddać na zdjęciu.Pewnie po deszczach zakwitnie to się wyjaśni.
Jaskry jeszcze dają radę, choć liście paskudne, obrywam.