Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

MirellaB 20:29, 19 maj 2016

Aniu zaglądam i macham.
Widzę, że u Ciebie również sporo pytań do Toszki - szkoda, że nie ma swojego wątku.
Monka 20:33, 19 maj 2016

Toszka nigdy nie była miłośniczką grzebania w ziemi , nawet kilka lat moj ogród leżał odłogiem tzn, to co zastałam miałam , kosiłam tylko trawę , z wiekiem latek na karku zaczęło mi to doskwierać noi nie będę wyjątkiem dotarłam do O i zamarzył mi się piękny ogród tylko jak piszesz ja to nawet w żłobku jestem
Toszka 20:36, 19 maj 2016

Monka, nie w żłobku, a nie w tym dziale.
W "naszych ogrodach" nie sposób jest znaleźć raczkujące ogrody, że nie wspomnę o śledzeniu na bieżąco co u kogo słychać i jak rośnie.
Albo ja jestem upośledzona i nie daję rady...
Monka 20:41, 19 maj 2016

to w jakim powinnam być dziale ?
anbu 20:42, 19 maj 2016

Fajnie Wam się gada ... widzę

Ja właśnie z wideł wróciłam i ledwo dycham

Pozdrowionka dla wszystkich miłych gości, dla wszystkich razem i każdego z osobna
Monka 20:46, 19 maj 2016

Aniu , dziękuję za kącik towarzyski i wyrozumiałość, gdyby tylko Toszka miała wątek .......... rozmarzyłam się
anbu 20:49, 19 maj 2016

A gadajcie do woli No proszę Cię

Monia chyba powinnaś być w dziale Projektowanie ogrodów - z tego co się orientuję, to chyba o to Iwonce chodzi
Toszka 20:56, 19 maj 2016

Monka, a w jakim teraz piszesz dziale? Bezogrodowym? Nie!
Ten dział różni się tym, że my tu więcej krytykujemy i negujemy niż chwalimy
no i ostro kombinujemy w wielu tematach i na wielu płaszczyznach począwszy od tematu przyjacielskich wideł, poprzez temat wychowawczo-edukacyjno-motywujący, temat o wyższości mniejszych drzew nad większymi też był poruszany, sprawa arcyważna vel qpa też była przekopana, straszak na złodziei bzów też, że nie wspomnę o projektowaniu i aranżowaniu przestrzeni rekreacyjno-użytkowej

A wątku nie mam, bo bym w nim tylko siedziała i tylu fajnych babeczek i facetów kilku nie poznała
Monka 20:58, 19 maj 2016

Ania, ale Ty mądra kobieta jesteś pewnie tak, ale ja nie umiem przenieść wątku, jak go zakładałam to nawet o tym nie pomyślałam o zgrozo dopiero teraz się dopatrzyłam, jak mnie oświeciłaśTy też jesteś w projektowaniu
Monka 21:02, 19 maj 2016

Toszka no teraz się dopatrzyłam jak Ania mnie oświeciła, ale co teraz ..., zostaje pomęczysz się ze mną ? też fajna babka jestem