Ogród Magdalenka
23:40, 23 sie 2012
I ja też GRATULUJĘ!!! Niech wszystko rośnie i nie kaprysi
Wyciągnij jedna i obejrzyj korzenie, czy przypadkiem robale je nie wygryzają ..... a co na to IPO???
Dziewczyny fotka zakupowa będzie jutro. Czekałam na tą Finkę i czekałam, potem rozsypałam dolomit pod lawendy i perukowce, przycięłam brzydkie listki żurawkom, ciemno się zrobiło i znowu czekałam... No z przygodami, ale dziewczyna dotarła cało, choć zmęczona okrutnie... Wpadła i wypadła, zaledwie 1 fotkę mamy, po ciemku i tak na szybkoFinka ma nowy kolor włosów - baaardzo twarzowy
![]()
Czy ktoś wie, co dolega tym żuraweczkom Solar Power? Mają dobrą ziemię, stanowisko słoneczne - i takie podobno lubią, ale wyglądają koszmarnie
Dziś poobcinałam wszystkie źle wyglądające listki, bo do szału mnie doprowadzały. A podobno żurawki takie niewymagające są... A u mnie kapryszą na maksa![]()
Dziewczyny fotka zakupowa będzie jutro. Czekałam na tą Finkę i czekałam, potem rozsypałam dolomit pod lawendy i perukowce, przycięłam brzydkie listki żurawkom, ciemno się zrobiło i znowu czekałam... No z przygodami, ale dziewczyna dotarła cało, choć zmęczona okrutnie... Wpadła i wypadła, zaledwie 1 fotkę mamy, po ciemku i tak na szybkoFinka ma nowy kolor włosów - baaardzo twarzowy
![]()
Ewa, a gdzie fotki platana w obwódce bukszpanowej i lawendami w środku???
Dopisuję się do listy. Grupa trzymająca grabie obiecała mnie przygarnąć do samochodu.
Pszczółka, Irenka, Noemi, Madżenka i Wieloszka
![]()
Tak nam się świetnie gadało, ze Pszczółka, która nawet po ostrym żwirku biega boso, chciała bez butów pojechać do domu
![]()
Szkoda, że taki potwór, a byle przymrozku się boi
Irenko, ja już wcześniej podziwiałam żurawkowe szaleństwo - jak to Madzia ujęła, tylko patrzę, że mojego posta nie maAle żurawkowe szaleństwo cudne - dokładnie jak Ty - szalone i z rozmachem (no bo żeby na raz ponad setkę??? )
U mnie kapryszą bardzo, więc choć piękne, co raz mniej mam do nich serca. Ostatnio całe zbrązowiały te, co na bank na słoneczne stanowisko - Solar Power. Przesadzę je, rozpiaszczę ziemię jak radziłyście wczoraj, ale jak padną to won
I do Ciebie będę przychodzić podziwiać