Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 17:54, 22 sie 2012

Kasiu, jak fajnie, ze jesteś gdzieś ty tak długo wypoczywałą,? już podziwiałąm twoje nowości, ptaszyna cudna, taka kolorowa a ogród miodzio, rozrośnięty na maksa!
a i ja chętna na twoją sąsiadkę zwłąszcza wieczorkiem przy kanncikowaniu pogaduchy i nie tylko,
bociek 18:05, 22 sie 2012

Irenko, nie wypoczywalam niestety. Dopiero sie wybieram na wypoczynek.
Oj koniecznie, tylko jak to zrobic z tym sasiadowaniem
Ogladalam relacje z Twojej wizyty u Danusi. Szacunek, uwielbiam takie spontaniczne akcje

Wielkie buziaki
noemi 11:23, 23 sie 2012

Chciałam oficjalnie pochwalić żurawkowe szaleństwo pięknie Irenko żurawki są zimozielone, dlatego warto je mieć i walczyć o miejsce dla nich , nawet jak trochę kapryszą

buźka

Milka 11:24, 23 sie 2012

bociek napisał(a)
Irenko, nie wypoczywalam niestety. Dopiero sie wybieram na wypoczynek.
Ogladalam relacje z Twojej wizyty u Danusi. Szacunek, uwielbiam takie spontaniczne akcje

Wielkie buziaki

to cieszę się, ze w końcu wybywasz na wypoczynek czasami spontaniczne spotkania są najlepsze
buziaki
Wieloszka 11:28, 23 sie 2012

Irenko, ja już wcześniej podziwiałam żurawkowe szaleństwo - jak to Madzia ujęła, tylko patrzę, że mojego posta nie ma Ale żurawkowe szaleństwo cudne - dokładnie jak Ty - szalone i z rozmachem (no bo żeby na raz ponad setkę??? ) U mnie kapryszą bardzo, więc choć piękne, co raz mniej mam do nich serca. Ostatnio całe zbrązowiały te, co na bank na słoneczne stanowisko - Solar Power. Przesadzę je, rozpiaszczę ziemię jak radziłyście wczoraj, ale jak padną to won I do Ciebie będę przychodzić podziwiać
Wieloszka 11:29, 23 sie 2012

bociek napisał(a)

No bociek, jak to jak??? Przyfruń na Dolny Śląsk i tu uwij gniazdko
Milka 11:30, 23 sie 2012

noemi napisał(a)
Chciałam oficjalnie pochwalić żurawkowe szaleństwo pięknie Irenko żurawki są zimozielone, dlatego warto je mieć i walczyć o miejsce dla nich , nawet jak trochę kapryszą

buźka

to prawda Madziu, dzięki a wiesz, zapomniałam, że są zimozielone, ale w końcu do maja tego roku miałam tylko 1 szt.
fajne spotaknie miałyśmy Madziu, bardzo się cieszę i zstanawiam się, kiedy my się nagadamy, chyba jak pojedziemy w trasę 8.09

pozdrawiam Madżenkę, ciebie, Wieloszkę i Pszczółkę
dzięki uprzejmości męża Madżenki jest foto ze spotkania a nawet dwa

Madzia i ja w kontrastowych barwach
Milka 11:35, 23 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, ja już wcześniej podziwiałam żurawkowe szaleństwo - jak to Madzia ujęła, tylko patrzę, że mojego posta nie ma Ale żurawkowe szaleństwo cudne - dokładnie jak Ty - szalone i z rozmachem (no bo żeby na raz ponad setkę??? ) U mnie kapryszą bardzo, więc choć piękne, co raz mniej mam do nich serca. Ostatnio całe zbrązowiały te, co na bank na słoneczne stanowisko - Solar Power. Przesadzę je, rozpiaszczę ziemię jak radziłyście wczoraj, ale jak padną to won I do Ciebie będę przychodzić podziwiać

Aguś, dzięki ten kontrast u mnie był potrzebny, zobaczymy tylko jak u mnie dadzą radę, po cichu mam nadzieję, że tak!

ale mnie też kilka padło, co na słońce, może już we Wrocławiu jakieś chore kupiłam, albo za dużo je podlewałam, sama nie wiem;

co do twoich, faktycznie może przesadź najpierw w inne miejsce, a w starym, co rosły, wymieszaj z piaskiem i 2 na próbę posadź; tak jak patrzę na rośliny, w pierwszym roku jakoś słabo rosną, tak miałam z miłorzębami, były całe w plamach i byle jakie, a w tym roku są boskie i rosną jak na drożdżach; liczę na to samo w moich bukach...i w twoim
Evchen 11:45, 23 sie 2012

Ależ wy pięknie wyglądacie! .. Śliczne, uśmiechnięte, emanujące ciepłem.... i strasznie się cieszę, że niewbawem się spotkamy
zbigniew_gazda 11:54, 23 sie 2012

Ale piękne dziewczyny na fotach !!!! Wszystkie Was pozdrawiam.