Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:03, 03 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Super widoki W Polandii jezdzicie?

Oświetlony stok to raczej w Polsce, a sądząc po drugiej fotce to chyba Świebodzin
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:39, 02 lut 2017

Do góry
Super widoki W Polandii jezdzicie?
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 18:57, 02 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogarnąłem piekarnik - fajny Ci on
Stodółka powiadacie? Nim (daj Panie Boże!) wybuduję własny dom to i tak zgodnie z prawem na zapotrzebowanie energetyczne będzie musiał być pasywny - ale czy od razu będzie mieć wygląd stodoły? Tak jakby da mi to większy komfort bezpieczeństwa, bo raczej stodół się nie okrada?

Kiedy Sebek stodółki są całkiem fajne...ciesz się, że budowa chaty jeszcze przed Tobą-możesz garściami korzystać z doświadczeń innych
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:46, 02 lut 2017

Do góry
Super zdjęcia! Nawet nie wiesz jak mnie już nosi
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 15:28, 02 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Stodółka powiadacie? Nim (daj Panie Boże!) wybuduję własny dom to i tak zgodnie z prawem na zapotrzebowanie energetyczne będzie musiał być pasywny - ale czy od razu będzie mieć wygląd stodoły? Tak jakby da mi to większy komfort bezpieczeństwa, bo raczej stodół się nie okrada?
odnawianie stodoły to zabawa dwa razy drozsza niz budowa nowego domu. więc obawiam się, ze może byc z czego ja okradać
Typografia ogrodu 15:23, 02 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Na wiosnę w szafie jestem przygotowany - jak zwykle zresztą
A śnieg za oknem mnie nie denerwuje ani trochę - jakby był kwiecień to co innego Zresztą słońce ładnie świeci, nie jest jakoś specjalnie zimno - jest dobrze
kto jak kto ale Ty do ubrań masz blisko
Typografia ogrodu 14:06, 02 lut 2017

Do góry
Na wiosnę w szafie jestem przygotowany - jak zwykle zresztą
A śnieg za oknem mnie nie denerwuje ani trochę - jakby był kwiecień to co innego Zresztą słońce ładnie świeci, nie jest jakoś specjalnie zimno - jest dobrze
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 14:02, 02 lut 2017

Do góry
Tu ma być ogród :) 13:20, 02 lut 2017

Do góry
U mnie chyba nawet większa dostawa była
Coś jeszcze, coś więcej... 11:59, 02 lut 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Przede mną jutro największa kobyła - pan doktor opisał ten przedmiot jako "ten po którym ludzie rezygnują a trzciem roku z kontynuowania studiów" Nie dziwie się wcale - zatem trzymanie kciuków wskazane
Malo ambitny to może ciut krzywdzące stwierdzenie - to co umiem i wiem ze się mi przyda później wyuczam się na czwórki i piątki (bynajmniej nie niemieckie ). Jutro mamy egzamin z programu komputerowego do planowania, którego nie używa żaden urząd, biuro, firma - jedynie my jak Polska długa i szeroka, bo uczelnia nie chce kupić autocada... I tu jadę po najnizszej linii oporu - wiem, ze i tak nigdzie się mi to nie przyda - a sztuki dla sztuki na studiach nie uznaje... I tutaj ambicji nie włączam, bo i po co?

a to racje przyznaje niech sie wiec ten egzamin uda
Coś jeszcze, coś więcej... 10:31, 02 lut 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
e tam co Ty taki malo ambitny

a u nas sesja jeszcze sie nie zaczela

Przede mną jutro największa kobyła - pan doktor opisał ten przedmiot jako "ten po którym ludzie rezygnują a trzciem roku z kontynuowania studiów" Nie dziwie się wcale - zatem trzymanie kciuków wskazane
Malo ambitny to może ciut krzywdzące stwierdzenie - to co umiem i wiem ze się mi przyda później wyuczam się na czwórki i piątki (bynajmniej nie niemieckie ). Jutro mamy egzamin z programu komputerowego do planowania, którego nie używa żaden urząd, biuro, firma - jedynie my jak Polska długa i szeroka, bo uczelnia nie chce kupić autocada... I tu jadę po najnizszej linii oporu - wiem, ze i tak nigdzie się mi to nie przyda - a sztuki dla sztuki na studiach nie uznaje... I tutaj ambicji nie włączam, bo i po co?
Coś jeszcze, coś więcej... 17:14, 01 lut 2017

Do góry
lindsay80 napisał(a)
uuu czytam, że ciężki tydzień Ci się kroi, no to trzymam kciuki żeby wszystko poszło pięknie!

Pięknie nie musi - byle do przodu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:13, 31 sty 2017

Do góry
Sebek zatem zapraszam na Święto Tulipanów 26.04
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:41, 31 sty 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Poogladamy Was na zdjęciach tyle nam zostaje.

Ale ze swojej strony proponuje nawiedzenie Marzenki wiosna - przyjadę na spektakl tulipanów
To właśnie tu 21:45, 31 sty 2017

Do góry
Też oglądałem tym razem Majkę - Barnsdale nie można odpuścić
Pozdrawiam zza miedzy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 20:11, 31 sty 2017

Do góry
Oliwka dzisiaj zima pełną gębą

Nawigatorka i Sebek Gardenia bez Was to jak nie Gardenia....

Agatko pisząc babcia mam na mysli mamę , która ma 82 lata i już od ponad 22 lat prawnuki....od tego momentu jest babcią

Anima te brzozy to doorenbos odmiana Long Trunk, ma taki pokrój ale powinna dorosnąć do 5 M. Rosnie jednak wolno na wysokość co jest zarówno wadą jak i zaletą
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:01, 31 sty 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)

Buuu nie uda Ci się nic poprzekładać?

Mnie tym razem też nie będzie, raczej
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:58, 31 sty 2017

Do góry
Czytam o łupach - będzie dużo nowych obiektów do fotografowania
Dwa psy? Jak dla mnie dacie radę a jak żyją dotychczas ze sobą to... trudno je rozdzielić
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:04, 29 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja dopiero przy tych zdjęciach uświadomiłem sobie jak wielkie bukszpany nabyłaś - ehhhh, do tej pory żyłem w nieświadomości...

Widzisz jak fajnie wtopiły się w tło?
Coś jeszcze, coś więcej... 18:16, 28 sty 2017

Do góry
Za trzymanie kciuków serdecznie... nie dziękuję Jakoś nie przywykłem po 4 sesjach do podchodzenia do czegoś drugi raz, ale jak mus... to mus Pozdrawiam Was mocno
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies