U mnie ledwie lawenda zimuje, a ktoś chce oleandry i inne palmy? Gratulacja Do donic niech sobie kupią parę egzotyków i trzymają w ogrodzie zimowym, ale nie ma szans na taki ogród, u nas -30 bywało kilkanaście dni temu
Jak koniecznie lubią te klimaty to niech mają płoty, nawierzchnie z jasnego kamienia, turkusowe donice czy poduchy na meblach, ale to wszystko na co sobie mogą pozwolić
Za trzymanie kciuków serdecznie... nie dziękuję Jakoś nie przywykłem po 4 sesjach do podchodzenia do czegoś drugi raz, ale jak mus... to mus Pozdrawiam Was mocno
Przede mną jutro największa kobyła - pan doktor opisał ten przedmiot jako "ten po którym ludzie rezygnują a trzciem roku z kontynuowania studiów" Nie dziwie się wcale - zatem trzymanie kciuków wskazane
Malo ambitny to może ciut krzywdzące stwierdzenie - to co umiem i wiem ze się mi przyda później wyuczam się na czwórki i piątki (bynajmniej nie niemieckie ). Jutro mamy egzamin z programu komputerowego do planowania, którego nie używa żaden urząd, biuro, firma - jedynie my jak Polska długa i szeroka, bo uczelnia nie chce kupić autocada... I tu jadę po najnizszej linii oporu - wiem, ze i tak nigdzie się mi to nie przyda - a sztuki dla sztuki na studiach nie uznaje... I tutaj ambicji nie włączam, bo i po co?