Ogarnąłem piekarnik - fajny Ci on Stodółka powiadacie? Nim (daj Panie Boże!) wybuduję własny dom to i tak zgodnie z prawem na zapotrzebowanie energetyczne będzie musiał być pasywny - ale czy od razu będzie mieć wygląd stodoły? Tak jakby da mi to większy komfort bezpieczeństwa, bo raczej stodół się nie okrada?
Tez mi sie marzyło: sofa 3+2 i fotel...ale wybudowałam sobie taki dom, że ustawić tego za bardzo nie dało rady i został narożnik...
jaki plan ogrodowy? gdzie będą cegły?
Ja mam narożnik w literę U, wcześniej miałam 3+2+1 i mało osób się mieściło. Zwykle dla mnie brakło miejsca, bo wszyscy się usadzili a ja wiadomo- przy garach. Teraz i dla mnie miejsce się znajduje ;D wybacz bajzel ale to z czasu remontu.
Ja zrezygnowałam z pary w piekarniku poczekam na termomix za kilka lat może kupię, zrobię mu tylko taki blacik chowany do szafki, w necie kupiłam te przedłużacze chowane w blat i już odliczam do montażu, dzisiaj zamawiam drzwi do spiżarni.
tez się naoglądałam ...przestałam oglądać ...choc jednak wiem ze chce nowa chałpę a w tej musze remont w salonie zrobić ....trochę mnie to przeraża ....ale chyba trzeba będzie w tym roku to zrobić ...bo juz na to co jest patrzeć nie mogę
będą będą za pół roku no dobra 5 miesięcy