Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

hanka_andrus 10:47, 02 lut 2017

Sebastianie, zgodnie z życzeniem, kciuki za Ciebie dzisiaj trzymam, i mam nadzieję, że po południu wieść dobrą nam zapodasz! Tfu, tfu, na psa urok!
A co tam, swojego poświęcę dla uroków!
AniMa 11:06, 02 lut 2017

Powodzenia!!!
Ja na "egzaminach" z informatyki zawsze ściągałam, albo liczyłam na kolegę
Basilikum 11:59, 02 lut 2017

Sebek napisał(a)

Przede mną jutro największa kobyła - pan doktor opisał ten przedmiot jako "ten po którym ludzie rezygnują a trzciem roku z kontynuowania studiów" Nie dziwie się wcale - zatem trzymanie kciuków wskazane
Malo ambitny to może ciut krzywdzące stwierdzenie - to co umiem i wiem ze się mi przyda później wyuczam się na czwórki i piątki (bynajmniej nie niemieckie ). Jutro mamy egzamin z programu komputerowego do planowania, którego nie używa żaden urząd, biuro, firma - jedynie my jak Polska długa i szeroka, bo uczelnia nie chce kupić autocada... I tu jadę po najnizszej linii oporu - wiem, ze i tak nigdzie się mi to nie przyda - a sztuki dla sztuki na studiach nie uznaje... I tutaj ambicji nie włączam, bo i po co?

a to racje przyznaje niech sie wiec ten egzamin uda
Madzenka 23:01, 02 lut 2017

Trzymam kciuki !

U mnie na studiach taką kobyłą na 4 roku była prognostyka
Sebek 15:16, 03 lut 2017

Podsumowując dzisiejszy dzień...

Zreszta.... bez spiny - są drugie terminy... Zatem prośbę o trzymanie kciuków przedłużam co najmniej o tydzień
Basilikum 15:24, 03 lut 2017

Oj Sebciu za tydzien musi sie juz udac
hanka_andrus 15:30, 03 lut 2017

Coś chyba nie całe Ogrodowisko Cię wspierało? Trzymaj się! Jak nie Ty, to kto?
Gosiek33 15:53, 03 lut 2017

To i ja zaczynam, może to w końcu pomoże
Rosa 14:38, 05 lut 2017

Sebek napisał(a)

Przede mną jutro największa kobyła - pan doktor opisał ten przedmiot jako "ten po którym ludzie rezygnują a trzciem roku z kontynuowania studiów" Nie dziwie się wcale - zatem trzymanie kciuków wskazane
Malo ambitny to może ciut krzywdzące stwierdzenie - to co umiem i wiem ze się mi przyda później wyuczam się na czwórki i piątki (bynajmniej nie niemieckie ). Jutro mamy egzamin z programu komputerowego do planowania, którego nie używa żaden urząd, biuro, firma - jedynie my jak Polska długa i szeroka, bo uczelnia nie chce kupić autocada... I tu jadę po najnizszej linii oporu - wiem, ze i tak nigdzie się mi to nie przyda - a sztuki dla sztuki na studiach nie uznaje... I tutaj ambicji nie włączam, bo i po co?

Sebciu, a po co Ci autocad? To program graficzny do projektowania. Jako student możesz go sobie zainstalować za darmo i sam się nauczyć. To trudny program, ale takie młode i zdolne pacholę jak Ty, na pewno sobie poradzi .
Uczelnia nie kupuje go, bo jest b. drogi, nie wspomnę o nakładkach i bibliotekach to dodatkowe koszty i to nie małe. Pewnie nie na kieszeń uczelni .
AgataP 20:18, 05 lut 2017

U mnie taki pogrom był na geografii społ-gosp - debilne pytania typu podaj wielkość zbioru truskawek w woj. rzeszowskim w 74 roku.
Zaliczyliśmy dopiero gdy na nasz wniosek zmieniono nam egzaminatora.

Nie wspominam już nawet o geologii gdzie na każdy semestr była cegła wielkości encyklopedii.

trzymam kciuki