Kochani padam...Franio budzi sie około 5, codziennie a jest z nami już ponad tydzień więc sami rozumiecie, że o tej porze ja juz nie wiem co czynię i zasypiam z
otwartymi oczami. u Was jestem tylko z doskoku i po cichutku ...ale tak w ogóle to babciowanie uwielbiam
dobranoc
Obecnie na tapecie meble ogrodowe, spawarkę udało się naprawić (oby znów nie zaszwankowała) czyli na stoliku w tym roku się raczej nie skończy Uprzedzam, że nie powstaną wcześniej jak w miesiąc bo czas ograniczony, a spawania będzie sporo, do tego gruntowanie, malowanie, materiał gąbki, szycie i drewno... a może i dłużej to potrwa
Będzie modułowo by można stworzyć różne kombinacje, tutaj nie ma wszystkich elementów układanki
W takim wesołym ogrodzie trudno o powagę - zwłaszcza takiego wariota jak ja
W zeszłym roku Mała Mi robiła kontrole moralności lali w Przemyslu
- ja więc podjęłam się takiej samelj babie w szmaragdowym - zdała
Dzięki za miłe słowa ale gdybym ja miała pomieścić 300 odmian hortensji wyglądałoby to chyba podobnie (jest to największa kolekcja amatorska w Polsce). Ogródek może nadawałby się do mediów ale ja jestem totalnie niemedialna Dobrze się czuję tylko wśród osób mi znanych inaczej nie jestem w stanie wydukać 3 słów.
Dzisiaj narobiłam się masakrycznie, pod koniec mialam wrażenie, że przeniosłam ogród z lewa na prawo i z powrotem
Pokażę tylko gdzie umieściłam Modrzew Krejci,latałam z nim ponad godzinę i ostatecznie zajął miejsce hortensji bo tylko tło budynku jest w stanie wydobyć jego piękno, resztę pokażę we wtorek bo jutro najpierw praca a później mała imprezka Pozdrawiam Wszystkich serdecznie