Myślę, że kret się wyniesie jak będzie siatka na trawniku.
Pamiętajmy, ogród to żywy organizm i nie da się nic nie robić, nie pielić, nie podlewać, nie kosić. itd.
Po to mamy ogród, żeby w nim coś porobić, odpocząć potem
Widziałam takie wiatraczki w ogrodach, gdzie mieści się także ogród Grzesia, nia mam pojęcia czy to może być skuteczne. Może ktoś stosował ? Proszę o opinie.
No i może przenieść ten wątek do Naszych ogrodów, bo to cięgle powitania są, a watek działa jak nie wiem co
Proszę o link i wiadomość na pw, jakbym tu nie zajrzała w najbliższym czasie.
Podlewanie, podlewanie i jeszcze raz podlewanie, potem koszenie co tydzień, nie ma zmiłuj, potem co miesiąc nawożenie i będzie taki jak na zdjęciu. Nikt nie powiedział, że trawnik nie wymaga pracy, wymaga, bez pracy nie ma kołaczy
Dodatkowo zestaw instrukcji i porad o trawnikach, aby się przygotować teoretycznie
Moim zdaniem posiej jeden gatunek traw, i tak ta do cienia nic nie da. Cień to takie miejsce gdzie trawnik nie chce rosnąć, ciągle będziesz musiał na wiosnę naprawiać swój trawnik, jaki by on nie był.
Siatkę połóż, to się przyda.
Teraz zauważyłam, że mamy dwa wątki równie bogate o siatce p. kretom, to właśnie jest zakładanie kolejnych wątków bez sprawdzenia, że taki temat już jest