Ag fajnie że Magnolia doradza Cynowe donice na wlazie to strzał w dziesiątkę
Czekam jak te pomieszane żurawki będą wyglądaly
Widzimy się w sobotę z tylko nie zapomnij identyfikatora
Popon mnie zachwyciła !!!!
Moniko pytałaś się u Danusi o odelgłaść między wiśniami umbra coś tam
zobacz u Ani Studio (Lecę w kulki) zdjęcie strzyżonych z Rybnika. Myślę że jesli wolisz takie strzyźone a nie lekko poczochrane to 2,5 m wystarczy. Wiśnie rosną powoli. Moje po 2 latch mają koronę max 80-90 cm
Seliza ale super te Twoje rabaty z gresem wyglądają Przed i po to moje ulubione tematy ogrodowiskowe. Wreszcie uporasz się z chwastami, będą zdecydowanie słabiej rosnąć i pewnie oprócz urody rabat też Cię to cieszy
Złodziejami si nie przejmuj. Ja mialam w starym domu włamanie w nocy, weszli, zabrali komórki, portfele z kartami kredytowymi i teczkę męża i moją torebkę z dokumentami.... Na szczęście finansowych strat nie odnieslismy, bo dokumenty porzucili na sąsiedniej budowie a karty poblokowalam. Traumę mialam bo słysząc hałas zeszlam sprawdzić co się dzieje.. Na szczęście bali sie bardziej niż ja.... Trauma mija. Pies i alarm na specjalistów nie pomoże. Tylko opatrzność może czuwać. Niech sobie biorą w cholerę parasol byleby nikomu krzywdy nie zrobili!!!
Na takie szuje nie ma sposobu.
Ja sobie chyba transparent na ogrodzeniu powieszę : jedyne co ma do zabrania to kredyt oddam dobrowolnie
Chyba zapadam w sen zimowy spowalniam dzialania, za długo pracuję, za dużo słodyczy, w ogrodzie nie działam Dopóki nie spadnie śnieg będę oszczędzać kalorie
Iza - mam nadzieję, że dobrze poświętowaliście
Justynka ja też nie zwsze mam co powiedzieć
Sebek stresa mam z tymi carexami
Ev ja teraz garbów nie kupuję a ty?
Aga - pani Inżynier inna średnia wychodzi ok 83 stron na miesiąc
Seliza - ja sobie ulubione wątki lubię w weekendy nadrobić albo raz na kilka dni, jeśli wątek jest w stylu pociągu pędzącego TGV
Sebek super rewolucja ja lubię taką uporządkowaną rabatę, gdy dodasz carexy tow ogóle będzie miodzio
A strzyżenie obwódki wiosną? Może je teraz delikatnie poczeszesz?
ale tak naprawdę, ten serial jest pełen wspaniałych inspiracji, z przyjemnością oglądam, więc nie wiem, czemu niektórzy łapią doła!!
Irenko nikt nie łapie doła Trochę się z Danusią przekomarzamy Bo jak tu żyć ? Gdy się napatrzę na te cudowności jak to cytowane zdjęcie to mam ochotę znów rabaty u siebie przemeblować