Mówisz Seba bardzo uczciwie.Szkoda,że nie dałeś takiego zdjęcia obu stron wejścia po "zaoraniu"kosmosu. Też jestem podobnego zdania,że jak dołożysz trawy i żurawki będzie jeszcze ładniej bo dopełni przestrzenie między hortensjami.
Ja jak zaoram jednoroczne i inne też będzie pustka,ale mam jak widać na zdjęciach 3 żurawki od Finki już jedna dała się podzielić ładnie to są 4-y
Mam miskanta w donicy czeka,aż zmienię miejsce temu olbrzymiemu,którego posadziłam,żeby się nie zmarnował w reklamówce.To prezent

No i muszę zdecydować się na hosty ,które zostawić mam dwie czy może dokupić na więcej .
Nich mi nie pomaga

Czasami i mnie gubi się "wątek". To nie jest takie proste zrobić na zicher sobie coś i być na 100 % zadowoloną ...
No i jeszcze fundusze muszą być,ale już się tym nie przejmuję po woli będzie ład

Tobie życzę szybkiego uporania się z upiększaniem

Bardzo duże zmiany przeszedł twój ogród.Masa pracy włożona i nie martw się,ze jeszcze coś pamiętaj,ze zaliczyłeś świetne wyjazdy,których nikt ci nie odbierze,nie wymaże z pamięci ,a może dały jakąś inspirację dla twojej posesji

Pozdrawiam

Silver Dolar i Bobo oprócz Vanilli były

Renhy poszukuję,nie ma jej na razie u mnie.Była w OBI z początkiem sezonu droga jak cholera,a marniutka.