Aga jestem pod ogromnym wrażeniem rozmachu ogrodowego było bardzo nam miło Ciebie i Twoich obrońców poznać w realu masz ogromny teren a rabaty już zagospodarowane wyglądają imponująco jak to się wszystko rozrośnie to będzie sztos pięknie i gratuluję bo ogarnąć już taką przestrzeń to nie lada wyzwanie było ja to jak widzę ogród to zapominam o fotkach, więc tak tylko na pamiątkę wrzucam Madzia nadrobi buziaki
Kasiu dziękujemy za ciepłe przyjęcie i możliwość obejrzenia Twoich włości ogród pełen słońca i roślin napakowanych na rabatach mnóstwo cudownie było posiedzieć, poklachać i delektować się widokiem z tarasu ja zdjęć mało napstrykałam bo zapominam o nich, ale Madzia pstrykała i pewnie fotorelację wrzuci buziaki
No i wkońcu dotarłam Iza szalona kobito cudnie cię było poznać ogród w pięknym światłocieniu, a te Twoje hakonki i ich rozmiar to po nocach mi się będą śnić, nie wiem co im dajesz, ale działa bo potwory z nich Madzia pstrykała fotki aparatem więc napewno relację wrzuci buziaki
Fioletowej nie mam, fajna może zrobimy wymianę na wiosnę
Calamintha to dla mnie nowość, dostałam w prezencie, nic nie umiem powiedzieć. Może ktoś inny ma ją dłużej, że zdjęć wygląda na niską kępową roślinkę.
Dziękuję bardzo
Bociany chodzą dzień w dzień i co chwila jak po swoich włościach
Dziękuję. jeszcze kilka rabat trzeba zmodernizować.
Ano szkoda,że daleko mamy do siebie.
Ja też się cieszę z tej imieninowej nowej horki. Ale jest pomyłka. Bo jak widać Pinky winky to nie jest.
Tak żeniszki sa jednoroczne. ale do hakonek mi pasują
Jeżówek nie wyrzucam. Tylko jak się wysieja to chcę na inne rabaty je dać
Dlatego pozwoliłam im się tak rozrosnąć
Chodzą, zaglądają wszędzie..jaśnie pan sobie z mojego warzywnika wyszedł
Acha. Z bordem fajnie wygląda ta tawułka.
Ja jedynie co mam niższą rosnaca kępowo. to taka fioletowa.
Jak kwitnie to z daleka przyciaga kolorkiem
No nie mam Anabelek. Jakoś tak wyszło. Trzeba będzie to zmienić. Może na wiosnę .
Na początku lipca kwitła i chyba w czerwcu zaczynała
Fajna, ciekawa ta calamintha.
Na nią mam ochotę. ale już na wiosnę sobie ja kupie.
Dobrze się rozrasta ?