Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:28, 01 wrz 2012

Do góry
Madżenka a jak ja Cię lubię ... i to pomimo, że słońce mi świeci od 18 a nie odwrotnie ... buźka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:25, 01 wrz 2012

Do góry
Daneczka69 napisał(a)
Marzenko nawet dobrze, że czasu na casting nie było... trzmieliny rewelacyjnie konweniują w tym miejscu

i pozwól sobie na chwilę odpoczynku podczas przygotowań

wszystkiego miłego i udanej imprezki życzę

Daneczko dziękuję
Widzę,że ulubione słowo mojej przyjaciólki Ci się spodobało Mi tez ono konweniuje wielokrotnie
Goście się spóźniają to Was trochę poczytam
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:23, 01 wrz 2012

Do góry
Mam nadzieję, że góra posłuchala i się przejaśniło
U nas odczasu do czasu nawet słońce próbuje zaświecić
Dobrze że chociaż fryzura nowa jest, szachownica teź będzie. Bardzo jestem ciekawa efektu.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:19, 01 wrz 2012

Do góry
I takie wpisy lubię najbardziej takie przepelnione sympatią do drugiej osoby i pełne pasji
Dziewczyny lubię Was
Początki w Kruklandii 18:16, 01 wrz 2012

Do góry
Justynko piękne drzewka!! chyba musie je M posadzić???
Kostrzewę chyba między buskzpany lub przed posadź. Jak to dokładnie kostrzewa sprawdź, będizesz wiedziala ile podrośnie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:27, 01 wrz 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
E no fajne miejsce Udanej zabawy

Sebku sorki za te dziewczyny
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:24, 01 wrz 2012

Do góry
I bukszpan rozczochrany, trochę przycięty poszedł na miejsce chorego przed drzwi.
Aktulana dekoracja przeddrzwiowa....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:23, 01 wrz 2012

Do góry
Dziewczyny wapdam tylko na chwilę. Dom posprzątany, ale musze jeszcze dwie sałatki zrobić i na nowo kuchnię sprzątać, bo wieczorna imprezka też ma swoje prawa

I przepraszam ale castingu nie będzie.....
Trzmieliny już posadzone.....
Miły pójść na boczną rabatę ale chcę je codzinnie z tarasu oglądać
Dopiero za rok - dwa trzemilinki będą ładne - kuleczki - ale kolor emerald gold ostatnio uwielbiam. Słońce przy nich świeci nawet w pochmurny dzień. Na tle ekranu z cisa (kiedy urośnie) bedą fajnie kontrastowały

Zdjecie słabee ale może jutro conieco pofocę

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 15:14, 01 wrz 2012

Do góry
wpadłam z mopem, na razie komentarza nie zostawiam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:33, 01 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
ja też po kawie, ale bez was dziś o 6 wyjątkowo wcześnie, bo ujarzmiałam moje włosy! chyba zetnę na krótko, więcej czasu dla siebie będzie rankiem

cudności zdjęcia, nastrojowe jak dzisiejszy, pierwszy dzień września

jak tam, udało się po błądzeniu wyjśc z lasu?

Irenko nie tnij!!! plizzzzz !!!! kofam twoje loki!!!
Izuś czekam na pudełeczko, gdy będę z mopem latała zajrzę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:28, 01 wrz 2012

Do góry
Sebek a Ty szalej póki moźesz, na dwa seanse idź odpczywiście na każdy z innym towarzystwem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:27, 01 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
uff...było tego!

ale jak ,,Heniutek" dała radę chłopakom, to i nic dziwnego, że w ogrodzie rewolucja, plany, sadzaenie, przesadzanie!
i to jest piękne, nigdy nudy w ogrodzie, inspiracja nieustanna, koleżanki doradzają, zachwytom nie ma końca!
tak trzymaj

Irenko chyba bardziej już u mnie ewolucja a nie rewolucja
Z wiekiem już tak nie szaleję
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:26, 01 wrz 2012

Do góry
gusiarz napisał(a)
Hej Marzenko - witam się już oficjalnie. Ogród i dom -jak Twoje imię - Marzenie. Ja w sprawie grabu proszę o pomoc.

Owiedzam Cię, ale dzisiaj już będę mało uchwytna. Czas się za robotę zabrac w domu
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:25, 01 wrz 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
mam mniej optymistyczną wersję ... matka natura "nie dosłyszała pytania" i .......... popada do 18 !!! ...
pikuś mam 4 książki w kolejce ... i zaczęłam pudełeczko decoupage ... tylko świeczki mi wyszły a ja piroman w pochmurne dni ))

Iza ale obfocisz nam to puedłeczko?
Cztery ksiąźki czytasz naraz?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:24, 01 wrz 2012

Do góry
Daneczka69 napisał(a)
Dzień dobry bardzo, Marzenko

Kiedy będzie casting na miejsce dla trzmielinek?
Nie chciałabym przegapić

Daneczko mam nadzieję, że dzisiaj po południu
Zielony galimatias 10:42, 01 wrz 2012

Do góry
Ev i grab i pęcherznica zimą tak sobie..... grab lepiej bo zostają listki ale taki formowany na pniu to calkiem fajnie wygląda z powodu geometrii.
Pęcherznica łysa ale jak jest stara to ma gęste badyle.... Ja mam żywopłot na tyłach domu z pęcherznicy, zimą tam rzadko zaglądam a latem jest pieknie, mam diabolo
Platan beee rzy domu

Za kółkiem ja bym szła w bordo bo na tle tui zginie cokolwiek innego wiśnie, buki np tricolor, klony borodowlistne o pokroju kulistym wysoko szczepione

Ale pogłosujmy szerzej Poczekaj na Anitę aż od fryzjera wróci
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:42, 01 wrz 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

O kurcze, ale do nadrobienia...Madżenka nie produkuj tyle stron, wyskoczyłam tylko na "Zakochani w Rzymie" a tu ich aż 7 !!! No, dziś już już idę spać

Marta i jak film????? warto???? Woody w formie?

Ja jutro idę się "odchamić" i się zastanawiałem albo nad tym albo nad step up - wybrałem to drugie

Sebek coś ty, koniecznie Woody a potem idź potańczyć

Już trudno - bilety zamówione
A potańczyć pójdę w przyszłą sobotę Po Kapiasach oczywiście
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:39, 01 wrz 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Aga, byłąm dziś na zakupach i pierwszy raz z Aleksem w przedszkolu i szczepienia zaliczyłam, więc dzień udał się wspaniale. Jak dobrze, że mamy BABCIE!!!

Zaczynam mieć wielką ochotę na kawkę we Wrocławiu

Cieszę się MOniko, że się cieszysz Babcie to najwspanialszy wynalazek świata cieszmy się, że też będziemy babciami
Młoda nie czytaj i nie spiesz się, daj mi jeszcze kilka lat na bycie babcią... Albo z 10 lat
Początki w Kruklandii 10:37, 01 wrz 2012

Do góry
Justyna ja nie lubię jałowców, brzydko się starzeja oddaję głos za danicą. Ale i tak nie wiem gdzie ją chcesz wsadzić a gdzie drzewko Jak doradzać ?
Ogród do kwadratu 10:32, 01 wrz 2012

Do góry
gusiarz napisał(a)
Dzięki za odpowiedź Marzenko. Jadnak muszę się jakoś osłonie przed sąsiadem. A może masz inny pomysł - na jakieś inne dzrewko? Co z tym zrobić.?

Konstancjo - dzięki za miłe słowa - jak sama widzisz nie wszystko jest super tak na 100%. Mam jednak nadzieję, że jakoś wybrnę z tej sytuacji.

Dobry pomysł był z tymi wiśniami umbra coś tam (też nigdy nie potrafię powtórzyć nazwy ) bo to jednak nie są takie wielkie drzewa. Moźe tez te buki dawyck - poczytam Bo chodzi o to aby cię ładnie zasloniły ale jednocześnie nie rozwaliły murka.
Poczytam pod kątem systmu korzeniowego o grabach, bukach i innych kolumnowych lub kulistych
swobodnie mozesz co chesz sadzić za murkiem tu to nawet z platanem moźesz poszaleć i posadź hortensję pnącą będzie ci słup osłaniać jak u Irenki z Miłkowa

Ja uwielbiam graby formowane, tak jak dziewczyny pokazywały na zdjęciach

Czy pod ziemią w rabacie ooczonej murkiem jest normalna gleba, czyli czy drzewa będa mogły się naormlanie rozrastać w głąb? Trzeba poszukać z głębokim systemem korzeniowym i raczej taki jest grab.
Jak głęboki jest fundament dla muru i murków?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies