Iza to fajnie z tą hidcote...... bo ja też z drugiej strony działki od głównej ulicy będę Danusię próbowała naśladować i tworzyć hidcote ......................-może zimą razem pomyślimy i coś stworzymy.
Jakie właściwie to ma znaczenie,mowa była o czymś innym.
Konstancjo ja czytam uważnie i powiem tak "kapeluszami" każdy ma prawo się zakrywać i nie ma w tym nic dziwnego czy niezwykłego.Internet to wspaniały wynalazek jednocześnie śmietnik, miejsce nieograniczonych możliwości tych dobrych i tych drugich.
Może nawet zmienić nasze życie na lepsze i na gorsze.
Nie mam nic do tych ,którzy chowają się za parawanem.
Będę miała jak zacznie mnie obrażać czy się czepiać bez powodu ...
Miłej soboty
Ja już nie chlipię
A kawy jeszcze nie piję dopiero śniadanie
.. no to smacznego ... a Twoje chlipanie to ze szczęścia....?... albo ze śmiechu.. bo czarna rozpacz w grę nie wchodzi raczej, Tyś urodzona optymistka..
Dziewczyny.. odmeldowuję się... do wieczora
Chlipanie było deszczyku
Ale teraz juź z kawą Wam towarzyszę
Wątek jest twój,mój ,Asc możemy na nich pisać i pokazywać co chcemy.Rotacja zrobi się sama kto będzie chciał ten czy inny wątek odwiedzać .
Nawet sama Szefowa tak na dobrą sprawę nie powinna jako właścicielka mieć do nas pretensji o to ,że u "siebie"piszę o psie czy wrzucam przepis na kremówki.Przecież forum nie jest jakimś fanatycznym miejscem - tak sądzę
Normalne ,że w momencie kiedy się bluzga,obraża innych robi jakieś podłe "figle"wtedy po zgłoszeniu do moderatora taki ktoś zostaje usunięty.To dotyczy każdego forum w internecie .
Więc wziąć dziewczyny na luz i pisać co się rzewnie podoba.
Marta święte słowa Tylko kto za moderatora robi???
Ronin jest moderatorem forum
Myślałam, że administratorem nie moderatorem
Administratorem i moderatorem w jednym Konstancjo .No z "małą"pomocą ))))))
nie ja odpowiadałam na Twój post ... czytajmy z uwzględnieniem nicków ... Marzence rozumiem odpowiedziałaś ..._ ...
forum to duże skupisko ludzkie ... dużo charakterów i mniej barier niż w życiu gdzie spotykamy się twarzą w twarz ... część z nas te twarze pokazuje i znajduje "swoich" ... z nimi jak by to amerykanin powiedział ma "good time" ... część traktuje instruktażowo bo to o ogrodach forum ... ale wszędzie tam gdzie jest człowiek wychodzi wszystko co ludzkie ... a sami wiemy jacy to my homo sapiens skomplikowani jesteśmy ...