Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród z perspektywą na przyszłość 17:11, 28 sie 2012

Do góry
Z przyjemnością poddam się torturom czekam zatem na zadawanie bólu i katusze dla duszy ogrodnika
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:10, 28 sie 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Madżenko, to masz masaż za darmo na stopy (mam nadzieję, że boso biegasz po piasku?).
Postuluję (jak inni, wykreślenie albo słowa "kiedyś" albo "tu" albo będzie" i dodanie "jest").

Pszczólko biegałam w adidasach bo wcozraj było ziiiiiimno a dzisiaj od rana siedzę na sali konferencyjnej

Nowa nazwa wątku juź wymyślona ale przecież muszę dobić do tysiąca Moze na wiosnę ?
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:05, 28 sie 2012

Do góry
Monika dla mnie ogrody Holenderskie stanowiły zawsze najpiękniejszy wzór do naśladowania.
Nigdy ich w realu nie widziałam, tylko na zdjęciach. Ale to uporządkowanie, zamkniecie w ramy ogrodu są moim niedoścignionym wzorcem
Proszę katuj mnie dalej zdjęciami, katuj bo ja masochiska jestem
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:02, 28 sie 2012

Do góry
Żebym sobie miala ze wszystkich palców krew upuścić to taki wianek zrobię. Czy takie jabłuszka można kupić????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:58, 28 sie 2012

Do góry
Iza, Justyna, Betysia, Wieloszka, Joanka, Anieszka, Dorotka, dziękuję za odwiedziny. U mnie chwilowo nic się nie dzieje bo ja sobie po piasku nadbałtyckim biegam

Ale jak wrócę jak wpadnę z łopatą to pół tabaty przekopie. Siedze na szkoleniu i myślę i cihutko Was poczytuję
Buziaki

Safoya a gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było ?
Pszczelarnia 16:39, 28 sie 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Czego to się człek na forum ogrodniczym nie dowie i nie nauczy

Nil mirari, nil indignari, sed intellegere ... - tak mówiła mama Borejko do swego męża w jednej z książek mojej młodości.
A jak nie można to tacere.

Dzięki, Ewuś

Pszczółka fruwa tu i tam o jak dobrze, że jesteś
Pozdrawiam cieplutko
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 16:37, 28 sie 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Betysia wiesz, że przytrafiają Ci się magiczne historie? Taki Pan w białym kapeluszu nigdy mi się nie przytrafił... a szkoda

Gosiu one się nie przytrafiają To nie przypadek, że Betysia dostrzega te wszystkie sytuacje. Pewnie wiele z nas nie zauważyłob takich "zbiegów okoliczności".
Betysiu trzeba mieć to ciepło i wrażliwość, którą posiadasz, aby te zdarzenia cię nie mijały ..
Lubię do Ciebie zagladąć i poczytać i znikać z ciepłem na sercu

I jako rzecze Pszczółka jestem tam gdzie mam być
Ogród z perspektywą na przyszłość 16:20, 28 sie 2012

Do góry
Moniko a czy taką ciocię można przysposobić ???
Moja choć urocza nawet nie ma kwiatów na balkonie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 16:18, 28 sie 2012

Do góry
Anito bardzo niecierpliwie czekam na fotki akcji bukszpanowej
Ogród z perspektywą na przyszłość 13:54, 28 sie 2012

Do góry
Moniko Foriada mnie zachwyciła. A za zdjęcia grabów wielkie podziękowania!! trawy w kompozycjach boskie, oj jest co kopiować
Pokazuj proszę kolejne zdjęcia
Początki w Kruklandii 13:46, 28 sie 2012

Do góry
A gdzie te donice ??? Przegapiłam???
A ogród podrósł!!! fajnie to wygląda !!! Mam podobne odczucia co do liliowców, też je muszę przesadzić Trawki już śliczne. Kłosówki mam takie same i dziewczyny doradziły mi aby im nie pozwalać zakwitnąć. Strzygę je i są wówczas ładne. Ale one są cholery ekspansywne!!
Lecę w kulki... 13:41, 28 sie 2012

Do góry
Aniu z utęsknieniem czekam na dalsze fotki Twojego ogrodu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 08:51, 28 sie 2012

Do góry
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat,
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat,
Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat, sto lat,
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 08:23, 28 sie 2012

Do góry
Ana cieszę się, że napisalaś te słowa, bo już sie obawiałam o dlasze losy mojego bycia na tym forum

Jeśli nie akceptujemy czyjegoś światopoglądu i spojrzenia na otaczającą rzeczywistość po prostu nie zgalądajamy na ten wątek. Jest tyle fajnych miejsc i ludzi na ogrodowisku, że każdy z pewnością znajdzie tu to co mu najbardziej odpowiada....
Zielony galimatias 00:04, 28 sie 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Oj.. nos Ci rośnie... To dlaczego zacierasz ślady...?.. nie widziałam Cię! a głos w dyskusji zabrałeś????

Głos mi odebrało

Ale jakże miło jest przeczytać słowa

niniejszym miło mi poinformować, że w konkursie na najpiękniejszy projekt wygrała Madżenka!

Gratuluję i czekamy na realizację ogrodu madżeń

Sebek no.. jednakowoż mowa powróciła... I w dodatku w jakich miłych słowach.. Nie mogę się doczekać, aż zacznę sadzić .. to dopiero będzie!....
Zielony galimatias 23:30, 27 sie 2012

Do góry
Evchen napisał(a)
Oj.. nos Ci rośnie... To dlaczego zacierasz ślady...?.. nie widziałam Cię! a głos w dyskusji zabrałeś????

Głos mi odebrało

Ale jakże miło jest przeczytać słowa

niniejszym miło mi poinformować, że w konkursie na najpiękniejszy projekt wygrała Madżenka!

Gratuluję i czekamy na realizację ogrodu madżeń
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:10, 27 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Irenko, dzisiaj , a właściwie wczoraj ośmieliłam się powiedzieć, że jestem na bieżąco u Ciebie...
Niniejszym "ciofam, ciofam..".. Już nie jestem..

kochana, jak ty się w gości wybrałaś niemal hurtowo, to wiadomo, że na Ogrdodowisko czasu brak
same pochlebne świadectwa wystawiła ci Madżenka, a to wiele znaczy liczę, że galimatias trochę rozplątany i jednak szkoda, że choć 1 fotki nie macie
pozdrawiam Ev

Ircia, Madżenka rozumie moje niedoskonałości i nie przegoniła na cztery wiatry (a właściwie dlaczego na cztery?... moja babcia tak mówiła..) mimo, że się spóźniłam na obiad.. oj.. nawet moja mama by mi tego nie darowała
Teraz będziem plątać kwiecie i bukszpany,... żurawki... i bukszpany,.... drzewka... i zasmażka - jak mówili w jakimś skeczu

I uwierz mi.. uwierz na słowo: nie fotki zdobią człowieka... Wolę wypić kaffkę face to face ...
Zielony galimatias 18:03, 27 sie 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
zatem pokazuj, jestem ciekawa! a potwór Madżenki jest cudowny, czekam na jego dziecię

Ircia, a kiedy poród?..
Mam nadzieję, że to będą co najmniej dziesięcioraczki.. oj biedna Madżenka

Zielony galimatias 16:13, 27 sie 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ewa zarumieniłam się
Pamiętaj będziesz kolejnym chętnym referencję wystawiać Tylko czy M podoła takim ilościom obiadów ???

Niepotrzebnie Madżenka, niepotrzebnie.. pochwały jak najbardziej zasłużone.... jak Ty to wszystko wytrzymałaś?.. zachodzę w głowę i nie wiem .. ale efekt jest niezmieski.. rajski Rajskie Madżenie... A M.. no cóż, mając TAKĄ żonę te kilka.. (dziesiąt) porcji w tą czy w tamtą stronę...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:58, 27 sie 2012

Do góry
oj i u ciebie nowe plany, pewnie Madżenka doradzi, już zaczęła a bukszpany fajnie u ciebie urosły!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies