Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Wieloszka 09:56, 27 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Moi Drodzy odwiedziła mnie dzisiaj Evchen. Ale nie robiłyśmy zdjęć, gdyż skoncentrowalyśmy sie na projektowaniu Przemiła osoba, pogodna i z poczuciem humoru, dlatego nawet nie wiem kiedy te kilka godzin minęło. Pocięły nas strasznie komary.....
Ewa wyjechala dosysć późno a ja jutro wyjeżdżam na kilka dni zatem lekko Was dzisiaj zaniedbalam i niestety nie obiecuję poprawy do końca tygodnia....
pozdrawiam i będę się odzywać sporadycznie

W miłym towarzystwie czas szybciutko płynie
A tymczasem udanego wyjazdu Buziolki
Joanka 19:03, 27 sie 2012

Papatki
anieszka 23:00, 27 sie 2012

No to Buźka
Safoya 23:08, 27 sie 2012

Marzenko ja prawie twojego ogródu nie poznałam. W tak krótkim czasie taka rewolucja.
Prześliczne nasadzenia. Uwielbiam geometrię w ogrodzie dlatego twój ogód pozostaje jednym z moich absolutnie ulubionych.
Dorka 16:53, 28 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Od jakiegoś czasu śledzę Twój wątek i miło mi, że wreszcie się poznałyśmy pozdrawiam

Dorotko bardzo mi przypominasz moją znajomą z Torunia... I na dodatek ma tak samo na imię

Nic nie stoi na przeszkodzie Marzenko, żebyśmy się poznały w realu
Madzenka 16:58, 28 sie 2012

Iza, Justyna, Betysia, Wieloszka, Joanka, Anieszka, Dorotka, dziękuję za odwiedziny. U mnie chwilowo nic się nie dzieje bo ja sobie po piasku nadbałtyckim biegam

Ale jak wrócę jak wpadnę z łopatą to pół tabaty przekopie. Siedze na szkoleniu i myślę i cihutko Was poczytuję
Buziaki

Safoya a gdzie Ty byłas jak Ciebie nie było ?
Dorka 17:04, 28 sie 2012

Evchen napisał(a)

Zywopłot grabowy wygląda na rzadki bo został otrzyżony radyklanie. Ma się zagęszczać a nie rosnąc do góóóóóóry!
Zapomniałam się pochwalić, ze M zakupił nożyce akumulatorowe do żywopłotu. Cichanie 30 m żywopłotu zajęło mi 15 min...

No i powiedz, co my byśmy bez tych eMów zrobiły..?
I ten górny wpis o przesadzaniu łącznie 11 krzaczków skopiuję, wydrukuję i każę czytać... Bo małż wyznaje zasadę - raz wkopane nie może być przesadzane Chociaz dzisiaj wykopał drzewko sprzed tarasu i przesadził w inne miejsce.. drugie wysadził i zapakował w donicę - zmieni właściciela, bo psuło krajobraz.. Ani chybi odwiedza ogrodowisko

Ja mam dokładnie ten sam problem z mężem jeśli chodzi o przesadzanie nie wiem czemu są tak zacietrzewieni w tych przekonaniach

Pszczelarnia 17:04, 28 sie 2012

Madżenko, to masz masaż za darmo na stopy (mam nadzieję, że boso biegasz po piasku?).
Postuluję (jak inni, wykreślenie albo słowa "kiedyś" albo "tu" albo będzie" i dodanie "jest").
Madzenka 17:10, 28 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Madżenko, to masz masaż za darmo na stopy (mam nadzieję, że boso biegasz po piasku?).
Postuluję (jak inni, wykreślenie albo słowa "kiedyś" albo "tu" albo będzie" i dodanie "jest").

Pszczólko biegałam w adidasach bo wcozraj było ziiiiiimno a dzisiaj od rana siedzę na sali konferencyjnej

Nowa nazwa wątku juź wymyślona ale przecież muszę dobić do tysiąca Moze na wiosnę ?
JulkAd 17:45, 28 sie 2012

Oj Marzenko..fiu, fiu... szkolenie nad morzem... i wprawdzie współczuję szkolenia, ale zazdraszczam morza