Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 14:04, 27 sie 2012

zuza12 napisał(a)
No to się dziewczyno napracowałaś, ale efekt serce raduje. Pięknie obsadziłaś te gazony. Nie wiem, jak Ty, ale ja jak się tak "natyram" na ogrodzie, to jestem tak wspaniale wypoczęta duchowo.

to tak jak ja!! im więcej się natyram, tym dusza lżejsza i szczęśliwsza a potem łażę i patrzę
zaraz biegnę do ciebie
Mala_Mi 15:58, 27 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ania ... powiedz, że NIE TEEEE NARZĘDZIA posiałaś między zagonami !!!! ...

oj, cos nie kumam, zakodowana wiadomość!

Ania dostała kompecik flicznych narzędzi od Danusi ... o ile się nie mylę takich samych jak te co pani w różowym uratowała ... no taakich narzędzi to chyba dziewczyny nie gubicie ))

Te narzędzia leżą nieużywane ....do patrzenia
Szkoda je ubrudzić
Boziu....od wczoraj 8 nowych stron, albo i 9...... litosci...... Iza ratuj... streszczaj.......
eliza3 16:02, 27 sie 2012

Na razie się witam, potem wszystko przeczytam, ale tego dużo...
Milka 16:04, 27 sie 2012

asc napisał(a)

Ania ... powiedz, że NIE TEEEE NARZĘDZIA posiałaś między zagonami !!!! ...

oj, cos nie kumam, zakodowana wiadomość!

Ania dostała kompecik flicznych narzędzi od Danusi ... o ile się nie mylę takich samych jak te co pani w różowym uratowała ... no taakich narzędzi to chyba dziewczyny nie gubicie ))

Te narzędzia leżą nieużywane ....do patrzenia
Szkoda je ubrudzić
Boziu....od wczoraj 8 nowych stron, albo i 9...... litosci...... Iza ratuj... streszczaj.......

nie narzekaj, obejrzyj pismo obrazkowe i powiedz co myślisz! to tyle, sama zrobisz streszczenie, w ten sposób
Milka 16:05, 27 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Na razie się witam, potem wszystko przeczytam, ale tego dużo...

Eliza, czytaj pismo obrazkowe i opininiuj
Mala_Mi 16:12, 27 sie 2012

Przeczytałam wszystko.. może niezbyt uważnie... ale przeczytałam i obejrzałam......
Najbardziej mi się podoba te koło z ławeczkami.. Ślicznie
Gazony nabrały kształtu..jałowiec niedługo je zarośnie..za 2 lata po gazonach śladu nie bedzie....... dobry pomysł....a nie wprowazdza wysokiego piętra na przodzie..... jałoce pójdą do przodu, a potem je zasłoni rozplenica.... średnica 1m to minimum..... Alinka dobrze pisze...... ale dzięki temu, żę blisko jałowiec.. to zimą i wiosna nie będzie pusto Jeżówka przebijajaca sie z rozplenicy bedzie wyglądać ładnie..... da sobie radę ........
Jak ja Ci zazdroszcze bliskości Finki.... nie wiem u kogo to pisałam, ale najchetniej bym wsiadła w auto i pojechała do szkółki.......
Ogród nabrał wyglądu i staje sie dziki, ale taki z lekka uporządkowany.. chyba o to CI chodziło
Mi się bardzo podoba ...... 5+
Pszczelarnia 16:29, 27 sie 2012

Mega ilość pracy wykonana. A pomysł z klockami taboretami świetny - chyba sobie zrobię takie jak przywiozą drzewo.
Milka 17:40, 27 sie 2012

asc napisał(a)
Przeczytałam wszystko.. może niezbyt uważnie... ale przeczytałam i obejrzałam......
Najbardziej mi się podoba te koło z ławeczkami.. Ślicznie
Gazony nabrały kształtu..jałowiec niedługo je zarośnie..za 2 lata po gazonach śladu nie bedzie....... dobry pomysł....a nie wprowazdza wysokiego piętra na przodzie..... jałoce pójdą do przodu, a potem je zasłoni rozplenica.... średnica 1m to minimum..... Alinka dobrze pisze...... ale dzięki temu, żę blisko jałowiec.. to zimą i wiosna nie będzie pusto Jeżówka przebijajaca sie z rozplenicy bedzie wyglądać ładnie..... da sobie radę ........
Jak ja Ci zazdroszcze bliskości Finki.... nie wiem u kogo to pisałam, ale najchetniej bym wsiadła w auto i pojechała do szkółki.......
Ogród nabrał wyglądu i staje sie dziki, ale taki z lekka uporządkowany.. chyba o to CI chodziło
Mi się bardzo podoba ...... 5+

Aniu, dzięki za tak rzeczową opinię; wiem, że się rozrośnie, będzie wielkie jak u ciebie, chodzi mi o trawy i jeżówki, ale tym się będę martwić później jak w końcu do mnie zawitasz, ciekawa jestem, które miejsce u mnie wybierzesz jako ulubione, ja u ciebie mam...alejka i pod katalpą
tak, chodziło mi o dzikość i uporządkowanie, o ile to się da połączyć
Milka 17:41, 27 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Mega ilość pracy wykonana. A pomysł z klockami taboretami świetny - chyba sobie zrobię takie jak przywiozą drzewo.

Ewuś, a ty już u siebie, jak tam, wszystko ok? wczoraj wracałam z łowów staroci i wydawało mi się, że wy jedziecie, ale nie miałam okularów na nosie i nie byłam pewna
czerp pomysły, jeśli są pomocne
Evchen 18:10, 27 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko, dzisiaj , a właściwie wczoraj ośmieliłam się powiedzieć, że jestem na bieżąco u Ciebie...
Niniejszym "ciofam, ciofam..".. Już nie jestem..

kochana, jak ty się w gości wybrałaś niemal hurtowo, to wiadomo, że na Ogrdodowisko czasu brak
same pochlebne świadectwa wystawiła ci Madżenka, a to wiele znaczy liczę, że galimatias trochę rozplątany i jednak szkoda, że choć 1 fotki nie macie
pozdrawiam Ev

Ircia, Madżenka rozumie moje niedoskonałości i nie przegoniła na cztery wiatry (a właściwie dlaczego na cztery?... moja babcia tak mówiła..) mimo, że się spóźniłam na obiad.. oj.. nawet moja mama by mi tego nie darowała
Teraz będziem plątać kwiecie i bukszpany,... żurawki... i bukszpany,.... drzewka... i zasmażka - jak mówili w jakimś skeczu

I uwierz mi.. uwierz na słowo: nie fotki zdobią człowieka... Wolę wypić kaffkę face to face ...