Witajcie goscie moi mili...

...oj Wy jak zawsze z wielkim sercem dla mnie...

- dziekuje!!!!
Jolus- no ostatnia rzecz jaka bym chciala to Ciebie do lez doprowadzac

... dziekuje

!!!!
Daneczko- ciesze sie, ze i ty podczytujesz te moje ...takie tam...i futrzaki tez dziekuja za dobre slowo

...milego wieczorku, sciskam

!!!!
Barga- no ciesze sie,ze sie podobalo...ale to samoo zycie .... ja na nic wplywu nie mam...

buziaki

!!!
Gosiu ( kaisog1)- oj zycze ci z calego serca takiego "Pana w kapeluszu"....sciskam i dziekuje pieknie

!!!
Zuzko- a wiesz kochana,ze po jakim juz czasie tez tak pomyslalam, gdy probowalam zrozumiec jego podejscie do mojej osoby...- buziaczki

!!!!
Anus (asc)- no ja jednak bede zdania,ze to my mamy szczescie, bo kicia jest cudna, jestem w niej bez pamieci zakochana

!!!!!!....a twoje slowa...no coz...czysta prawda.... buziam

!!!!
Pszczolko- strasznie mi milo, ze i Ty u mnie

...to wielka radosc dla mnie...doceniam i dziekuje

!!!!
Marzenko- oj Ty to umiesz napisac, ze ja ....nie wiem co powiedziec...zawstydzasz mnie straszliwie ale wiem , ze szczerze wiec dziekuje slicznie...choc zawstydzasz!!!! pozdrawiam cudnie

!!!!!
Dasiu- witam serdecznie

...oj to bardzo mile co piszesz ale tak naprawde tylko Wy z tak wielkim sercem widziie w tych moich bazgrolkach jakis sens i "lad"...ale mysle, ze nikogo by to nie interesowalo...kazdy ma wlasna opowiesc z wlasnego zycia...

dziekuje slicznie i pozdrawiam

!!!!
Danusiu 
- oj kochana Ty ndal u mnie, zawsze podczytujesz moje bazgrolki i jak zawsze cieplo to komentujesz...a ja wlasnie mam ogromne wyrzuty sumienia bo tak dawno nie bylam u Ciebie i jest mi straszliwie wstyd...przepraszam!!!! nadrobie natychmiast

!!!! a co do sasiadow...oj ja wiem,ze sa rozni ludzie, ktorym sie wydaje ,ze wszystko wiedza najlepiej i chyba tak naprawde to oni sa nieszczesliwi i zgorzkniali...a probuja ukryc to jak to okreslilas swoim " wybujalym ego"...smutne- oj nie zazdroszcze !!! dziekuje cudnie za zdjecie...bajeczne, tajemnicze i wyjatkowe...tak jak jego autorka...
Milego wieczorku kochani i samych szczerych, pogodnych i zyczliwych duszyczek wokol Was zycze

!!!!