Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 21:16, 10 sty 2013

Do góry
Beatko- u mnie się nie zmęczysz, więc biegaj do woli
Igiełkowy ogródeczek 21:14, 10 sty 2013

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...mój M też tak reaguje ewentualnie sprawy techniczne go interesują...a "krzoki" niestety nie..

U mnie to nawet z technicznymi krucho, jak wymyśliłam ciurkadełko to myślałam że sprawy techniczne mi załatwi, a ten sam mi pompę każe wybierać, chyba chce ostudzić mój zapał, ale ja się nie dam..hihi
Igiełkowy ogródeczek 21:07, 10 sty 2013

Do góry
krisec napisał(a)
Gosiu masz pięknie, zawiało wiosną, ładuj fotki serwer wytrzyma bo tęsknota za wiosną ogromna.
Też mnie zebrało na wspomnienia.

Krzysztof- przywołuję i przywołuję, jak na razie się sprawdza bo śniegu nie ma, a dzieciaki odwrotnie śnieg by jeszcze chciały, bo ferie się zaraz zaczynają.
Igiełkowy ogródeczek 21:04, 10 sty 2013

Do góry
aneta230972 napisał(a)

Haha...ale tam tylko 1200 mam, a u ciebie nie zauważyłam, ale działka wygląda na ogromną, może mi troszku użyczysz

Jak już u siebie zakończysz działania to zapraszam do siebie
U mnie aż 50 arów więc każda pomoc mile widziana.Całe szczęście mój mąż jest bardzo zakręcony w temacie ogrodów (ja przy nim ginę) więc nie będzie wojen typu: "po co Ci to zielsko". A niektórzy tak niestety mają Tylko czas i pełen portfel by się przydał

Oj coś czuję że i ty przepadniesz, to wciąga, ja też tak mówiłam na początku, że nic tylko trawniczek i tujki, a teraz to szaleją z łopatą od wiosny do przymrozków, ciekawe co też u ciebie się będzie działo, ale fajnie że M zakręcony ogrodowo, będziecie sobie mogli przedyskutować to i owo, u mnie to dyskusja taka jednostronna, mój M zawsze zasypia jak mu coś o ogrodach opowiadam
Igiełkowy ogródeczek 20:56, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Haha...ale tam tylko 1200 mam, a u ciebie nie zauważyłam, ale działka wygląda na ogromną, może mi troszku użyczysz

Jak już u siebie zakończysz działania to zapraszam do siebie
U mnie aż 50 arów więc każda pomoc mile widziana.Całe szczęście mój mąż jest bardzo zakręcony w temacie ogrodów (ja przy nim ginę) więc nie będzie wojen typu: "po co Ci to zielsko". A niektórzy tak niestety mają Tylko czas i pełen portfel by się przydał
Igiełkowy ogródeczek 20:44, 10 sty 2013

Do góry
Ogród szmaragdowy 20:39, 10 sty 2013

Do góry
Przepiękne widoczki
Igiełkowy ogródeczek 20:39, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
chrapkę na sąsiednią działkę, bo z ogródkiem tak jest że apetyt rośnie w miarę sadzenia

Matko. Podziwiam.Jak Ty to wszystko ogarniasz i jeszcze ten Twój apetyt
Początki w Kruklandii 20:37, 10 sty 2013

Do góry
Święta racja, jak ten ogród szybko się zapełnia, jak zaczynałam to zastanawiałam się co ja zrobię, tyle miejsca, a teraz to ciasnota z każdym rokiem coraz większa....ale radość też coraz większa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:14, 10 sty 2013

Do góry
tak tak w garden puzzle możesz też tak robię, ale później trochę poprawek trzeba zrobić, ilość roślin może się zupełnie nie zgadzać, trzeba wiedzieć co ile miejsca zajmuje, bo w tym programie to wszystko wciśniesz a później....
Danusiu donoszę że u mnie do tej pory śniegu nie ma, trochę śnieg z deszcze padał, ale później znowu deszcz, a ja chcę śnieg, bo dzieciaki ferie zaczynają.
Gdzieś na końcu świata... 20:11, 10 sty 2013

Do góry
Gosiu- uważam że jesteś super dzielna i świetnie sobie rodzisz, rabatki będą piękne, trzeba im tylko trochę czasu, wiadomo na efekt zawsze trzeba poczekać, bo rośliny młode, ale później to tylko wszyscy będą buzię otwierać z podziwu Aj a jak zazdroszczę tych róż
Igiełkowy ogródeczek 20:02, 10 sty 2013

Do góry
Wiosna ciąg dalszy mam nadzieję że nie powtórzę zdjęć, już mi się myli które były

Igiełkowy ogródeczek 19:47, 10 sty 2013

Do góry
Anetko faktycznie dla mnie kiedyś to też był ogród, ale coraz mniej miejsca więc w ogródeczek się przemienił Upycham i upycha, ale nie wiem ile jeszcze się z mieści i mam już chrapkę na sąsiednią działkę, bo z ogródkiem tak jest że apetyt rośnie w miarę sadzenia
Trzeba zacząć wszystko od początku 19:34, 10 sty 2013

Do góry
Moim zdaniem wyszedł fajny bonzai
A czy dobrze widzę, że gałązki trochę obciążasz. Jak podrośnie trochę to będzie niezłe cacko, mówię ci
Igiełkowy ogródeczek 19:30, 10 sty 2013

Do góry
dorkow0 napisał(a)
Witaj Gosiu... Wpadam zobaczyć co tam u Ciebie...

Jestem już, fajnie że zaglądasz, ja czekam na śnieg, bo wszędzie już jest a u mnie nie, ale podobno ma być tej nocy, zobaczymy czy rano będzie biało.
Igiełkowy ogródeczek 19:29, 10 sty 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)

Znalazłam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/470-kubusiowo?page=587

Ewelinko- dzięki serdeczne, jak o tym wspomniałaś, to tak mi się wydawało że gdzieś o tym czytałam, zupełnie mi wyleciało z głowy, a więc ocet w dłoń,

Pewnie wiosną ocet zacznie znikać z półek sklepowych w szybkim tempie
Pozdrawiam

Dobrze że ostrzegłaś zapasy trzeba zrobić...hihi
Igiełkowy ogródeczek 19:28, 10 sty 2013

Do góry
margi napisał(a)
Witam serdecznie, Gosiu to ja się dowiaduję,że Ty projekty lubisz robić?zapisuję się w kolejkę

Haha....lubię ale co z tego wyjdzie....hy.... to już inna sprawa
U siebie to w ogóle nie miałam pojęcia o roślinach i był tak zwany spontan
Margi w kolejkę nie musisz się zapisywać, chyba żeby robić sztuczny tłum dobrze ci idzie, a jaka później radocha ze się samemu stworzyło, będę wpadać do ciebie i kibicować
Ogród - Moje spełnione marzenie 19:23, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Wspaniała robota, gratulacje!

Gosiu, to tylko początki, jeszcze niedoskonałe, ale dziękuję ślicznie...
Igiełkowy ogródeczek 17:56, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Znalazłam
https://www.ogrodowisko.pl/watek/470-kubusiowo?page=587

Ewelinko- dzięki serdeczne, jak o tym wspomniałaś, to tak mi się wydawało że gdzieś o tym czytałam, zupełnie mi wyleciało z głowy, a więc ocet w dłoń,

Pewnie wiosną ocet zacznie znikać z półek sklepowych w szybkim tempie
Pozdrawiam
Moje zmagania ogrodowe 17:37, 10 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Śliczna jest, czy w pierwszym roku już tak kwitła? Ja ma u siebie takie o ciemnych liściach, ale jakoś słabo kwitną, a u ciebie tak wspaniale.

Ja w tej jestem zakochana, zdjęcia i tak nie oddadzą prawdziwej czerwieni i naprawdę ciesze się ze ją kupiłam.
Rośnie u mnie od maja/czerwca 2011 roku, puściła kilka kwiatków w pierwszym roku. To cytowane zdjęcie jest z 2012 czyli po pierwszej zimie u mnie, po kwitnieniu ją przycięłam i chyba w sierpniu znów zakwitła, mniej obficie niż wiosną, ale też cieszyło. U moich rodziców taka ciemna z różowymi kwiatkami tez słabo kwitnie - może taki ich urok?
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies