Oj coś czuję że i ty przepadniesz, to wciąga, ja też tak mówiłam na początku, że nic tylko trawniczek i tujki, a teraz to szaleją z łopatą od wiosny do przymrozków, ciekawe co też u ciebie się będzie działo, ale fajnie że M zakręcony ogrodowo, będziecie sobie mogli przedyskutować to i owo, u mnie to dyskusja taka jednostronna, mój M zawsze zasypia jak mu coś o ogrodach opowiadam
Gosiu masz pięknie, zawiało wiosną, ładuj fotki serwer wytrzyma bo tęsknota za wiosną ogromna.
Też mnie zebrało na wspomnienia.
Krzysztof- przywołuję i przywołuję, jak na razie się sprawdza bo śniegu nie ma, a dzieciaki odwrotnie śnieg by jeszcze chciały, bo ferie się zaraz zaczynają.
...mój M też tak reaguje ewentualnie sprawy techniczne go interesują...a "krzoki" niestety nie..
U mnie to nawet z technicznymi krucho, jak wymyśliłam ciurkadełko to myślałam że sprawy techniczne mi załatwi, a ten sam mi pompę każe wybierać, chyba chce ostudzić mój zapał, ale ja się nie dam..hihi
...mój M też tak reaguje ewentualnie sprawy techniczne go interesują...a "krzoki" niestety nie..
U mnie to nawet z technicznymi krucho, jak wymyśliłam ciurkadełko to myślałam że sprawy techniczne mi załatwi, a ten sam mi pompę każe wybierać, chyba chce ostudzić mój zapał, ale ja się nie dam..hihi