Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje zmagania ogrodowe

Moje zmagania ogrodowe

Mala_Mi 12:47, 09 sty 2013

Kurcze..... stuknęła setunia.. przegapiłam..wybacz....
Kfiatuch symboliczny..dla Twojej krzewuszki do towarzystwa moja

A wianek sprytny i praktyczny... można go potem użyć jako szaliczek....
Milka 14:40, 09 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Śliczna jest, czy w pierwszym roku już tak kwitła? Ja ma u siebie takie o ciemnych liściach, ale jakoś słabo kwitną, a u ciebie tak wspaniale.

cudna krzewuszka nie dziwię się, ze jest obiektem zazdrości

a wianki tez piękne zrobiłaś, cieplutkie

ja już muszę się zebrać do ściągnięcia dekoracji i pomyśleć nad wiosennymi
martaibartek 18:58, 09 sty 2013

Ewelinko piękny wianek!!!! zazdroszczę umiejętności.

Mam nadzieję, że i u mnie krzewuszka będzie tak kwitła.
Zdradź jeszcze proszę ile ta twoja liczy sobie latek?
eliza3 19:14, 09 sty 2013

Jakie ciekawości u Ciebie... Śliczny wianek wykonany własnymi rączkami i śliczna krzewuszka wsadzona też własnymi rączkami... zdolne te rączki
Bogdzia 19:18, 09 sty 2013

Ewelinko serdeczne gratulacje choc spóźnione.

KasiaWB 19:30, 09 sty 2013

I ja przyłączam się do gratulacji!
Welka 17:29, 10 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewelinko, u mnie też dzisiaj była kolęda. Pracowita z ciebie dziewczyna - praca, dom, dzieci i jeszcze piękne rzeczy tworzysz. Bardzo ładny wieniec, nietuzinkowy, ja bym nigdy na to nie wpadła, żeby taki zrobić. Mnie najbardziej podobają się perełki w kwiatkach. Umiem robić na drutach, na szydełku nie. Udało mi się w życiu zrobić kilka swetrów. Od kilku lat zarzuciłam swoją dziewiarską działalność.

Po kolędzie chodził akurat mój szkolny ksiądz to posiedział dłużej niż inni zazwyczaj. Swetry też sobie robiłam na drutach, na szydełku jakieś bluzeczki, ale od ciąży z Kinią nic nie robiłam i dopiero teraz znów zaczęłam.
Pozdrawiam
Welka 17:31, 10 sty 2013

monteverde napisał(a)
Ewelinko nie wiedziałam, że z Ciebie taka dziergająca dama i na szydełku umiesz też cho, cho zostaw ten wianek nie zdejmuj , bo nie ma właściwie świątecznych akcentów tylko zimowe, a zima jeszcze trwa jest b. ładny

Ten już wisi na drzwiach, zdjęłam ten z bombkami. Choinkę też już dziś moi rozbierali i Kiniuśka stwierdziła, że można czekać na zajączka wielkanocnego
Pozdrawiam
Welka 17:33, 10 sty 2013

Zeta napisał(a)
Nono piękny wianuszek...pogody nie zazdroszczę u mnie pada ...ale śnieg....samamniewiem co lepsze....gratuluje setki bo się spóźniłam i ślę kfiatucha..

Dziękuję za kwiatka, spóźniłaś się i tak mniej niż ja u Ciebie. Śnieg już też mam, tez nie wiem co lepsze - dla roślin pewnie śnieg, dla mnie chodzącej po nieodśnieżonych chodnikach nie bardzo.
Pozdrawiam
Welka 17:37, 10 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Śliczna jest, czy w pierwszym roku już tak kwitła? Ja ma u siebie takie o ciemnych liściach, ale jakoś słabo kwitną, a u ciebie tak wspaniale.

Ja w tej jestem zakochana, zdjęcia i tak nie oddadzą prawdziwej czerwieni i naprawdę ciesze się ze ją kupiłam.
Rośnie u mnie od maja/czerwca 2011 roku, puściła kilka kwiatków w pierwszym roku. To cytowane zdjęcie jest z 2012 czyli po pierwszej zimie u mnie, po kwitnieniu ją przycięłam i chyba w sierpniu znów zakwitła, mniej obficie niż wiosną, ale też cieszyło. U moich rodziców taka ciemna z różowymi kwiatkami tez słabo kwitnie - może taki ich urok?
Pozdrawiam