Moja baza od zdjęć pęka i się długo ładuje a Twoja.... Aż strach się bać Bojam siem
Pozdrawiam z cieplutkiego Wrocławia, dzisiaj o 6:00 jest 11 stopni ciepła
Tą lewą tuję czy cyprysika usuń z tego miejsca, przesadź, bo ma nijaką formę, ani kolumna ani kula. W to miejsce posadź prawdziwą kulę formowaną i trawki i żurawki
Odwaga narcyza jest znakomita Wygląda świetnie, jak brzytwa. Ja kupiłam dziś w doniczkach białe tulipany po 3 szt sadzone i kilka donic narcyzów pachnących, jutro poumieszczam w ogrodzie w pachysandrze
Powiedzcie co to jest? Jak się już tak zrobi, dopieści, ponasadza i niby już ładnie i skończone, a tu człek wstaje z ławki tu skubnie tam przystrzyże i już kombinuje co by tu zmienić?
O 20 tej to ja zamiatałam krawężnik na ulicy
Wiesia byłą na herbatce i ja mówię: coś wyje, chyba u Wiesi aerator, a ona: Coś Ty, u mnie ??? - a w żadnym wypadku, u mnie to nikt inny nić nie robi, tylko ja.
Brak Ogrodowiska nam nie grozi, tylko moje sprzęty szwankują bo mam za dużo zdjęć i program wariuje i mi nie zaciąga zdjęć z nośnika i to mnie wkurza właśnie
Mam problem z kompem, a fotki to nawet mam
Czekam na informatyka i na tusz do drukarki, też mam problem, jestem niewolnikiem sprzętu teraz, bez tego nie dam rady prowadzić Ogrodowiska Marzenko, Bojem siem.