Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród Magdalenka 15:00, 19 lip 2012

Do góry
Ja wypoczywam u nas dopiero 8:00 jestem już po śniadaniu a zaraz idę leżakować
A wstajemy o 5:30 czyli o 12:30 naszego czasu bo się ciągle przestawić nie możemy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 14:56, 19 lip 2012

Do góry
Oj Irenko szejków już się nie mogę doczekać
I daj proszę koniecznie zdjęcia ze spotkania z Ewą
Zielony galimatias 14:46, 19 lip 2012

Do góry
Ev jak rozumiem ciurkadełko na tarsie czy pod płotem??
Ogród Magdalenka 14:06, 19 lip 2012

Do góry
Madziu a gdzie zdjęcia ze spotkania z Ewą??? Plizzzzz
Zielony galimatias 02:12, 19 lip 2012

Do góry
Ev zmieniłam podpis, bo mi się ta ksywa nadana przez Izę bardzo spodobala
Jak już kiedyś Iza będzie slawną pisarką lub scenarzystką to będę się szczycić ksywką nadaną na początku jej kariery
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 02:01, 19 lip 2012

Do góry
Ale ogród wybujał. Rabata limonkowa prześliczna, nie wyobrażam sobie tego widoku za rok skoro poczyniły takie postępy.
A agrecol chyba moźesz kupić w necie ????
Może trawę trzeba zwertykulować i zareować? Jaką masz glebę? U mnie M co miesiąc walcem z kolcami jeździ i wertykuluje maszynką, bo mamy glinę.
Zielony galimatias 01:51, 19 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ev zarząd nie śpi tylko czujnym okiem kontroluje !!!
Jogging o tej porze, toż to czyste poswięcenie jak mniemam dla M.
Pozdrawiam wznosząc za Twoje postępy w joggingu mohito

Madżenka, obawiam się, że nałóg mohito Ci nie grozi bo ja jogging na ogrodzie z aparatem uprawiałam

Premia się przyda - będzie jak nic na nową fuksję, bo chyba faktycznie zgrzybiała... Stała w glinianej donicy, na dole donicy dałam drenaż z kamoli, rosła tam sobie spokojnie 2 miesiące i kipła... A może to nawóz jej zaszkodził?.. Bo naczytawszy się o pokarmie dla Roślin zaczęłam nie tylko kupować i stawiać na półce, jak to miałam w zwyczaju dotychczas, ale i stosować. No i pomyslałam że przedobrzyłam z tym nawozem dla roślin kwitnących... A i z donicą coś zaczęło się dziac niedobrego jeszcze przed deszczami - miała takie "mokre" plamy, jakby zmurszała...

Czyli fuksji nie ratować?... Jak nie to kupię trawki i coś do trawek.. A fuksje dam do szpitala na razie

PS.
Nie uszło mojej uwadze, że w podpisie zmieniłaś imię na poprawnie brzmiące 'Madżenka". Mohito Ci służy
Lecę w kulki... 01:47, 19 lip 2012

Do góry
Aniu życzę cudnego urlopu i złapania balansu
Surfinie śliczne , podibnie pies sąsiadki w okienku z ogrodzenia
Ale zagwozdkę wykonawcom z tym listkiem zrobiłaś !!!!
Zielony galimatias 01:34, 19 lip 2012

Do góry
Ev zarząd nie śpi tylko czujnym okiem kontroluje !!!
Zaproszenie cudne, w tym miesiącu premia Ci się należy! U Boćka już się zapisuję aby się nie wymigała z przyjazdu. Teraz to jeszcze samolot sobie z Wawy za 99 zł zarezerwuje

Ale co tam KZ20 limiki cuuuuuuudowne, ciurkadełko Boskie!!! ale poszalałaś kobieto. Nawet powiem ci, że jak nie przepadam za zapachem aksamitek to Twoje również boskie. Nawet nie wiedzialam, źe w takim kolorze bywają!!!!
A fuksją sie nie stresuj wyciapaj je do kubła będzie okazaja nową kupić. Jak nic ją grzyb zjadl. czy stała na deszczu? Czy ma odpływ w donicy???
Jogging o tej porze, toż to czyste poswięcenie jak mniemam dla M.
Pozdrawiam wznosząc za Twoje postępy w joggingu mohito
Zielony galimatias 01:24, 19 lip 2012

Do góry
monitka napisał(a)
bociek jesteś niesamowita!! normalnie złote usta Ogrodowiska

Ja tam nie wiem czy sie nadaję do tego klubu ale choćby i w roli obserwatora to nie dam się wygonić. Toż to lepsze od kabaretu

Z gospodynią nie wypada się nie przwitać toż to chamstwo i drobnomieszczństwo by było...bardzo mi się u Ciebie Evchen podoba, niesamowity klimat

Gospodynię doceniamy za zapraszanie wspaniałych gości
Bociek nie tylko prezesem jesteś, ale ze względu na złotoustość zajmiesz się PRem a skoro promocja i Reklama u M Ci t ak dobrze wychodzi to tę działkę bierzesz. Ja v-ce bez teki na uchodźctwie będę z racji urlopowania Po powrocie część obowiązków przejmę coby z zewnątrz męża nie zasilać

Bociek wprawdzie drzewa do lasu się nie wozi ale podeślij mi DHLem to zioło co bierzesz do Meksyku....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 01:10, 19 lip 2012

Do góry
No brakuje nam Wieloszki , pewnie sadzi i szykuje nam niespodzianki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:37, 18 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ev za późno wzięłam pampersa..... dobrze źe tu caly czas wilgotno to nikt się nie zorientuje

... no mówiłam! I kto tu komu niesubordynację zarzuca?... A widziałaś jak Grupa Grabiami broni finansów?... A Bociek z żalu i tęsknoty za Tobą w stringach po ciemnicy chce biegać??? I w obcym narzeczu gada...
Madżenka, odpoczywaj szybko, pstrykaj fotki, owijaj się strechem i wraaacaaj!!! Ogłoszenie zamieściłam o Kapiasach, trza się zwołać i przedyskutować przy tequilli co i jak
Aaa... i śpieszę donieść, że Boćka Rzecznikiem KZ 20tek mianowałam - bez prokury, ale wybaczysz?... Dokumentów rejestrowych też nie wzięłam, bo ona ma spółkę niejawną - to nie będzie chciała ujawniać

Ciumkam
Jakbyś miała migrenę - daj cynk! Będziemy leczyć
Zielony galimatias 23:23, 18 lip 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ło matko boska, co tu się działo. Z moją szybkością netu 128kb to ja z Wami nie poszaleję Jak tu jakiekowliek decyzje Zarządu zatwierdzać? Widzę pewną niesubordynację, bez prokury Ev wszyskich do KZ 20 przyjmuje i nawet dokumentów rejestrowych nie sprawdza!!! NO cóż trzeba tę decyzyjność szybko usankocjonować!!! kiedy zatem zwłołujemy walne zgoromadznie akcjonariuszy u Kapiasów???

Dobrze że leje to mi M pozowolił posiedzieć i Was poczytać W życiu się tak z ulewy w czasie urlopu nie cieszyłam

Madżenka! Że u Ciebie leje - to rozumiem,.. miałaś w tym biznes, żeby lało.. ale czemu Ty do nas ten deszcz zwołałaś??????
Moje aktywa już dawno posnęły, a ja w ramach reklamy i promocji przygotowuję na jutro darmową wyżerkę, żeby mi cateringu nie zamawiali uszczuplając tym samym budżet. Sprawa ważna, bo dostawszy reprymendę od Pani Madżenki Prezes Naszej Jedynej obecnie na gościnnych występach w Mechicco city niniejszym podaję do wiadomości

Zapisy przyjmuje Bociek, ktory niniejszym zostanie powołany na Rzecznika KZ 20
I niech ją która spróbuje teraz przegadać, że nie przyjedzie....
Zielony galimatias 22:55, 18 lip 2012

Do góry
monitka napisał(a)
bociek jesteś niesamowita!! normalnie złote usta Ogrodowiska

Ja tam nie wiem czy sie nadaję do tego klubu ale choćby i w roli obserwatora to nie dam się wygonić. Toż to lepsze od kabaretu

Z gospodynią nie wypada się nie przwitać toż to chamstwo i drobnomieszczństwo by było...bardzo mi się u Ciebie Evchen podoba, niesamowity klimat

Dzień dobry wieczór Monitko Witaj w moich skromnych progach Się cieszę, że Ci się podoba, tym bardziej, że i mnie się podoba to nasze KZ20 Uwielbiam te Passkudy!!!! I się przez nie uzależniłam od Ogrodowiska Ale jak tu nie uwielbiac?....Złotousty Bociek dba o dobry klimat, Madżenka nadzoruje, Iza-Konstancja Anulka, ja i Reszta kibicujemy i jak się da - wtórujemy
Do czego i Ciebie namawiamy
Ogród Dominiki 18:12, 18 lip 2012

Do góry
Domi ślicznie u Ciebie jak zywkle. Cieszę si że córcia zdrowo śpi za chwilę bedzie jeszcze mniej czasu na ogród bo będzie coraz bardziej absorbująca
kule śliczne, ale blomus jest strasznie drogi.....
Nowe trawki z żurawkami pod Rh miodzio!!!!
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:58, 18 lip 2012

Do góry
Moniko koniecznie podaj adres bloga. Zachwycił mnie wianek z rajskich jabłuszek. Nie mam talentu do pomysłów ale mam nadzieję, ze wiernie jesienią skopiuję
Ja kocham prostotę w domu, już sie na ten temat wypowiadalam, ale za najważniejsze uważam, ze wnętrze i otoczenie muszą być dososowane do charakteru właściciela i musi się dobrze w nim czuć. Ja źle bym się czuła w stylu no kolonialnym a uwielbiam zachodzić do Almi Decor i napawać wzrok.
Poniewaź nie mam talentu ani wyczucia dekoratorskiego stawiam na prostotę i nowoczesność w domu i szaleństwo w ogrodzie Bo trudno o kicz w ogrodzie a w domu wystraczy jednen zbędny detal.... Zachwycam się natomiast osobami takimi jak Ana, które miksują stare rzeczy ze stylem prowansalskim i jest pieknie. No cóż ja takiego talentu od Bozi ne dostałam Dlatego udaję że jestem nowoczesna by nie być kiczowata Mam nadzieję że mi się to udaje
I walczę ze sobą aby nie być kokoszką (wszelkie prawa zatrzeżone dla Malkul) czasami wygrywam a czasami kokoszę i jest mi z tym dobrze w moich szrościach, bielach czerni + ostry kolor

Koniec surofowania w necie bo mi znów słońce świeci
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:21, 18 lip 2012

Do góry
Aniu księżunio podsadzony funkiami i begoniami jest śliczny. Czas na strzyżenie
hortensjowa rabata wprost mnie urzekła!!!

Narzekasz na trawkę ale kiedy ją nawoziłaś??? Ja stosuję co 3-4 tygodnie nawóz i jest tak gęsta i zielona, że M nie mógł jej krótko przed urlopem ściąć!!! Polecam Agrecol Szybki Efekt Dywanowy. Na pewno będzie po tym nawozie piękna.
i jak często ją kosisz? bo cosik za długa mi się wydaje na zdjęciach a trwka lubi strzyżenie.

Kociaki piekne z synkiem
A te dwie noce w szpitalu to coś poważnego?
Boćkowe perypetie ogrodkowe 17:10, 18 lip 2012

Do góry
Zaraz tam niesamowite Ot zwykłe dziewczyny w okolicy 20-tki
buziole dla wszystkich !!!!
Bociek zmieniaj się na futro i to juź, chyba kara dla futra minęła???? Avatarek nieadekwatny do temperamentu właścicielki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:58, 18 lip 2012

Do góry
Ev za późno wzięłam pampersa..... dobrze źe tu caly czas wilgotno to nikt się nie zorientuje
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:55, 18 lip 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Marzenko szalej do woli !!!! nooo moze w granicach rozsadku ale nad tym zapewne bedzie M czuwal!!!!
chlon kazda chwile i upajaj sie atmosfera!!!!!!
juz nie moge doczekac sie zdjec!!!!!! ale ostatnio cwicze swoja cierpliwosc wiec....DAM RADE!!!!!!
pozdrawiam cieplutko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M bardzo czuwa nad moim wypoczynkiem i bardoz mi pgranicza dostęp do cyberprzestrzeni ale ponieważ pora deszczowa daje się we znaki więc się traz nie opiera przed siedzeniem w lobby i surfowaniem
Szaleć toja na razie nie mogłam , po 20 godzinach podróży nogi miałam jak bańki, mogłam sobie nowy avatrek zrobić ale nie chcialam konkurencji Bogdzi robić
Potem z powodu róźnicy czasu niemal caly czas spałam i nie mogłam jeść a w nocy migrena mnie zaatakowała bo zapowiadalo się na ulewę tropikalną. Dopiero dochodzę do siebie ale ja mam tak zawsze z akimatyzacją w tropikach ... Powinnam siedzieć w Polsce i tyrać na ogrodzie, tam mi nigdy nic nie doskwiera
Ale jak sobie poczytałam o KZ20 i opliłam monitor to mi migrena minęła
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies