Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

bociek 19:28, 18 lip 2012

No wlasnie tego sie obawialam, to nie najlepsza pora na wypady w tamte rejony Ale na pewno macie w planach mnostwo atrakcji guapa

Arrrrrrrrribariba OLE!
grupa_trzyma... 19:41, 18 lip 2012

Ewa! Ty tak nie szastaj z resorakami i szafami. Dyscyplinę finansową trza zachować, bo na pampersy nie starczy jak tak dalej pójdzie.
Łubudubu...to pisałam ja - skarbnik KZ20.

Marzenka! Zrób tam taki Meksyk jakiego najstarsi Meksykanie nie widzieli...

Tylko nie przesadź, żebyśmy Cię nie musieli w tvn24 oglądać
Konstancja30 19:41, 18 lip 2012

od wczoraj jakaś tendencja na używanie dziwnych języków ... i dlaczego znów Bociek macza w tym palce ... wróć ale nie napisze bo wyjdzie niegrzecznie ...

hmmm ... pewnie dlatego, że to wakacje ... Madżenko o roślinki się nie martw ... pada ... prawda jak uprzejmie ... od jutra na meteo sieją defetyzm jakoby miało się ocieplić ale z naszymi synoptykami to nigdy nie wiadomo ... może na Kubie bardziej ... baw się dobrze ... i uważaj tam jest takie jedno miejsce gdzie podobno ludzie stają się bogami ... no a historia udowodniła lepiej umiar zachować buźka
bociek 20:19, 18 lip 2012

No tak, znowu Bociek winien Pojde sobie w samych stringach na mroz i zamarzne i bedziecie plakac jak bede umarta

Marzenko, daj chociaz jedna fotke palmy albo agawy proszeeeeeeee

anula_wn 20:26, 18 lip 2012

no nie, da Bociek, nie da ..... bo ma niedobry telefon kobieta!
musisz wytrzmać
zresztą..... co to za fotki takie rozmazane deszczem............
Evchen 23:37, 18 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ev za późno wzięłam pampersa..... dobrze źe tu caly czas wilgotno to nikt się nie zorientuje

... no mówiłam! I kto tu komu niesubordynację zarzuca?... A widziałaś jak Grupa Grabiami broni finansów?... A Bociek z żalu i tęsknoty za Tobą w stringach po ciemnicy chce biegać??? I w obcym narzeczu gada...
Madżenka, odpoczywaj szybko, pstrykaj fotki, owijaj się strechem i wraaacaaj!!! Ogłoszenie zamieściłam o Kapiasach, trza się zwołać i przedyskutować przy tequilli co i jak
Aaa... i śpieszę donieść, że Boćka Rzecznikiem KZ 20tek mianowałam - bez prokury, ale wybaczysz?... Dokumentów rejestrowych też nie wzięłam, bo ona ma spółkę niejawną - to nie będzie chciała ujawniać

Ciumkam
Jakbyś miała migrenę - daj cynk! Będziemy leczyć
Milka 23:46, 18 lip 2012

Marzenko...nie ma cię...a tyle się dzieje to jest po prostu super
nie szalej z tranwestytami, dbaj o siebie
Pszczelarnia 17:27, 19 lip 2012

Ile ja stron musiałam przekartkować, żeby odnaleźć informację o trejażach! A pszczoły latają efektywnie do 4 km.
Ale się rozweseliłam. Miło się bawić i weselić w doborowym towarzystwie nie tylko Azteków lecz: Boćka, Konstancji - Izabelli, Evchen i innych Pań salonowych.
Madzenka 03:14, 20 lip 2012

Potwory jedne mialyście nie pisać. Toć jedna strona mi się przez 30 sekund otwiera!!! Jak za wami nadążyć
kocham Was kobiety i nawet szum ocenu nie ukoi mi tęsknoty za wami buuuuuu
Jutro albo pojutrze obiecuję zawijaski sprzed hotelu pokazać i iguany ktore tutaj za futro robią
A wycieczki w przyszlym tygodniu bo teraz leniuchujemy

Irenko dlaczego transwestyci??? Ani pół sztuki tu nie widziałam, predzej w Berlinie ????
Boćku dlaczego zły okres, ja lubię porę deszczową a palącego słońca od rana do nocy bym nie zniosła. Popada przez 10 min a pOtem znów skwar. Kilka razy w porze deszczowej byłam i nigdy nie żałowalam a chyba nie ma nic piękniejszego niż wielkie krople gorącego deszczu pod palmą ???? Byleby jakiś hurican nas nie dopadł a jak będę chciała +40 stopni to Turcja w lipcu.... Bylam i już nigdy tego błedu nie powtórzę, nawet w Egipcie latem było zimniej...
Bociek i z tymi stringami nie przesadzaj, do czerwonych nóg fe!
Grupa - robię Meksyk od rana do nocy
Anula - jutro coś pokażę jak wyszarpię spod serca komputer córce....
Iza - takim bożyszczem to bym może z jeden weekend nawet chciała być
Pszczółko - wśród grupy KZ20 trudno się do tematów ogrodowych dokopać ale wesoło jest caly czas
Moniika 07:25, 20 lip 2012

Na zdjęcia z Meksyku wszyscy czekamy!!! U nas wciąż leje i temperatura 15 stopni, to chociaż pooglądać będzie można jak tam pięknie na świecie...