To się cieszę, że wiesz
Hania pisała gdzieś u siebie, że jak gałązka nisko, można ją docisnąć ziemią i się ukorzeni, tak chyba zrobię, bo mam takie 3 gałązki nisko
Sylwio, pozdrawiam i wyprawiasz się do Ani 4.08?
Irenko spóźniłam się na 700tną stronę!!! Radości z ogrodu Ci źyczę do kolejnych 7000 stron.
Zachwycam sie limlajtkami i liliowcami
Najbardziej ździwiło mnie to że do przeczytania mialam 136 postów ale już wiem dlaczego ogród zachwyca a właścicielka zaraża energią !!!
Marzenko, ja i tak cie podziwiam, że po trudach podróży, pamiętasz o takim drobiazgu ha, tęskno ci za nami! idealny przykład kolejnej uzależnionej, bo ja też w tej grupie
Baw się dobrze, wracaj cała i zdrowa, bo u mnie się spotykamy zrobię szejki, bo u Madzi zapomniałam, ot skleroza!
buziaki
witam dziś nie zawracam ci na razie głowy, bo wiem, ze ciągniesz ile sił na swoich barkach!
trawka całkiem ładnie wzeszłą, widać też cię kocha, jak rybki i ptactwo
A tak się zastanawiałam ile tam tych lime posadziłaś i próbowałam liczyc na fotce - a teraz już wiem że osiem
To się cieszę, że wiesz
Hania pisała gdzieś u siebie, że jak gałązka nisko, można ją docisnąć ziemią i się ukorzeni, tak chyba zrobię, bo mam takie 3 gałązki nisko
Niestety nie będzie mnie, 4 sierpnia wracam z urlopu, więc nie dam rady.
Irenko jak zobaczyłam rabatę Limkową to postanowiłam wyrazić swój zachwyt, zawsze tak po cichutku do monitora ale dzisiaj nie mogłam Ta rabata jest śliczna i Limki jakie okazałe. No pięknie to wyszło!!!
Inne zakątki Twego ogrodu też są bardzo ładne
Witaj Monitko, fajnie, że zajrzałaś
i do tego się podoba, zapraszam częściej
Oj Irenko szejków już się nie mogę doczekać
I daj proszę koniecznie zdjęcia ze spotkania z Ewą
Będzie ci smakować, ale po tamtej kuchni, to tak do końca nie wiadomo; ucz się nowych potraw, zrobimy po twoim powrocie
a tu mini relacja z wczorajszego spotkania u Madzi, z Ewą i jej mężem Staszkiem było wspaniale, rozmawiało się o wszystkim, ale ogród jak zwykle temat przewodni, dobrze, że sie bie mamy, takich zakręconych ogrodomaniaków
A tak się zastanawiałam ile tam tych lime posadziłaś i próbowałam liczyc na fotce - a teraz już wiem że osiem
To się cieszę, że wiesz
Niestety nie będzie mnie, 4 sierpnia wracam z urlopu, więc nie dam rady.
Szkoda, ale będzie okazja jeszcze wybrać się w wasze strony, bo to w miarę blisko
udanego urlopowania