Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 21:57, 07 sty 2017

Do góry
leon60 napisał(a)

Ja miałam dużo wolnego czasu i co zrobiłam oddałam całą pracę na 130 str. ależ byłam z siebie dumna I na własnym przykładzie stwierdzam, że nie było warto bo inni się nie przykładali i moją promotor okroił do 70 str. coby się dopasowała do reszty..

Ja teraz też mało co udzielam się jeśli chodzi o dodatkową dzialalność naukową czy też nie - co mam zrobić to odhaczam, czasem nie warto się wychylać
Coś jeszcze, coś więcej... 21:51, 06 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

MUSZĘ oddać dwa rozdziały, ale jak będę mieć wenę to oddam tyle ile będę miał Wyjdę na ambitnego? Ja muszę mieć bat nad sobą w posraci goniącego terminu, inaczej ciężko

Ja miałam dużo wolnego czasu i co zrobiłam oddałam całą pracę na 130 str. ależ byłam z siebie dumna I na własnym przykładzie stwierdzam, że nie było warto bo inni się nie przykładali i moją promotor okroił do 70 str. coby się dopasowała do reszty..
Coś jeszcze, coś więcej... 21:49, 06 sty 2017

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Ja też....chłopaki mają z tym problem

To wypada strona dziennie...czyli nie tak wiele

Dla mnie to nie problem, tylko dla otoczenia

Dzisiaj wpadłem na wspaniały pomysł dyktowania potrzebnych definicji do telefonu - od razu wpisywało się na dysku A jaka oszczędność czasu, gdy czytasz i od razu się zapisuje Nawet dawane polecenia jak przecinek, pauza, otwórz-zamknij nawias działają jak należy - normalnie haj lajf
Coś jeszcze, coś więcej... 21:44, 06 sty 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
nie nie no jak to koniec pisania na stczen, styzen dopiero sie zaczal i tak dobrze Ci idzie. Pisz dalej, bedziesz mial potem duzo wolnego

MUSZĘ oddać dwa rozdziały, ale jak będę mieć wenę to oddam tyle ile będę miał Wyjdę na ambitnego? Ja muszę mieć bat nad sobą w posraci goniącego terminu, inaczej ciężko
Coś jeszcze, coś więcej... 21:43, 06 sty 2017

Do góry
Moniq napisał(a)

Ha, ha, ha potwierdzam

Fariatki!!!!
Coś jeszcze, coś więcej... 21:43, 06 sty 2017

Do góry
Gabriela napisał(a)
Czyli egzotyczne strony w marcu? Wszyscy tu spodziewają się banalnych ciepłych krajów, a może to jest np. Anatarktyda.
Powiem Ci, że podróże ogródkowe i inne można łączyć, jak przyjemne z pożytecznym.
Mnie się narazie nie chce jeszcze planować, tylko o maju coś tam wiem.

Jak mi ktoś zapłaci to pojadę do zimna, ale ja akurat na wywczasach preferuję jedynie słońce i tylko powyżej 30 stopni
Kiedyś zrobię sobie city break na CHFS i zwiedzanie Londynu, ale... na pewno nie w tym roku
Coś jeszcze, coś więcej... 21:40, 06 sty 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

jak ci brwi i okulary nie zamarazją to jeszcze zimy nie widziałeś

PS. jazda w zamrożonych okularach to była dla mnie nowość ...niby chełm z przysłoną na okulary kupiłam ...ale ta szybka tez zamarzała

Podziwiam, że w ogóle wyściubiłaś nos z domu Ja tylko podkręcam co chwila kaloryfery
Coś jeszcze, coś więcej... 18:33, 06 sty 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

U Was też tak ciepło? Wychodząc z siłowni tak mnie podmuch zimna odrzucił w tył, że niemal zmieniłem kierunek biegu drzwi obrotowych

jak ci brwi i okulary nie zamarazją to jeszcze zimy nie widziałeś

PS. jazda w zamrożonych okularach to była dla mnie nowość ...niby chełm z przysłoną na okulary kupiłam ...ale ta szybka tez zamarzała
Coś jeszcze, coś więcej... 18:22, 06 sty 2017

Do góry
Po wczorajszej imprezie (przecież muszę przewietrzyć głowę, co nie? ) dzieło się tworzy i ma już 11 stron I jestem z siebie tak jakby dumny Jeszcze gdzieś 3 razy tyle i na styczeń styknie - chyba...

Gosia - To maleństwo jak urośnie to Ci pustki nad salonem braknie Tylko pomyśl - leżysz na kanapie, a kilka metrów wyżej taka palma faluje - czujesz ten chill?

U Was też tak ciepło? Wychodząc z siłowni tak mnie podmuch zimna odrzucił w tył, że niemal zmieniłem kierunek biegu drzwi obrotowych
Ogród w budowie - nieustającej 16:45, 06 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Bardzo podoba mi się Twoja motywacja do ogrodowych podróży Ja być może kiedyś do czysto ogrodowych wypadów powrócę, ale na razie... chcę się poplątać gdzie indziej

Doskonale Cię rozumiem, ją też się kiedyś plątałam gdzie indziej i mi wystarczy, teraz wolę spokój i ogrody.

Front przed jednym z holenderskich B&B w którym kiedyś byłam w miłym towarzystwie. Dzień wcześniej w tym ogrodzie był "dzień otwarty".

A że mi się folder otworzył to dorzucam ku inspiracji krzesełko z sałatą czy tam z inną begonią z tego właśnie ogrodu

Ogród w budowie - nieustającej 15:27, 06 sty 2017

Do góry
Bardzo podoba mi się Twoja motywacja do ogrodowych podróży Ja być może kiedyś do czysto ogrodowych wypadów powrócę, ale na razie... chcę się poplątać gdzie indziej
Ogródek Iwony II 08:23, 05 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
U mnie nic nie okryte, po raz pierwszy nawet róże nie dostaną kopczyków. Co prawda jakbym miał możliwość pewnie bym im coś sypnął, ale eksternistycznie to sobie mogę tylko zdjęcia z ogrodu pooglądać No trudno - poeksperymentuję tym razem

dobrze, że idą mrozy bo moje mają obmarznąć
Moja codzienność - ogród Oli 08:18, 05 sty 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
No masz, my ciagle w napięciu a Ty cztery słowa napisałas!

Sebek napisał(a)
Dozujesz nam Ola emocje, a my tacy spięci w oczekiwaniu

Ja też w oczekiwaniu eM zarobiony a blachy leżą, mus czekać
Poza tym zima mnie drażni.. wczoraj dwie godziny odśnieżania a po nocy to samo do tego wieje niemiłosiernie. Jedyne pocieszenie, że rośliny mają ocieplenie na nadchodzące mrozy
Coś jeszcze, coś więcej... 07:57, 05 sty 2017

Do góry
Sebek przecież piszesz, że jesteś niecierpliwy... Pomyśl, że nie możesz się doczekać gotowej pracy i już...pójdzie jak z płatka
Ogródek Iwony II 00:09, 05 sty 2017

Do góry
Sebek, tylko żeby saldo tego eksperymentu wyszło na zero.
Ogródek Iwony II 00:02, 05 sty 2017

Do góry
U mnie nic nie okryte, po raz pierwszy nawet róże nie dostaną kopczyków. Co prawda jakbym miał możliwość pewnie bym im coś sypnął, ale eksternistycznie to sobie mogę tylko zdjęcia z ogrodu pooglądać No trudno - poeksperymentuję tym razem
Coś jeszcze, coś więcej... 23:57, 04 sty 2017

Do góry
Ten pomysł ze skończeniem przed urlopem nie jest zły I co wazniejsze (choć trudno mi w to uwierzyć ) do zrobienia Dziś przybyło znów kilka stron - może jakoś uzbieram te kilkadziesiąt
Moja codzienność - ogród Oli 23:54, 04 sty 2017

Do góry
Dozujesz nam Ola emocje, a my tacy spięci w oczekiwaniu
Coś jeszcze, coś więcej... 17:34, 04 sty 2017

Do góry
Ja niestety? też do tych niecieprliwych nalezę Pomyślcie, że ja od połowy września mam zamówione bilety - przecież to już trwa wieczność
Wieczność również trwa pisanie licencjatu, o jeżu malusieńki... Okropnie powoli mi to idzie... Ale wracam do niego, bo nikt za mnie tego nie zrobi... No chyba, że ktoś się zgłosi? Przyjmę każdą kandydaturę!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies