Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Rododendronowy ogród. 20:24, 10 lip 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bożenko jestem zaszczycona , że z moją imienniczka zagościłam w wierszu jubileuszowym Dziękuję i dołożę wszelkich starań aby sprostać oczekiwaniom

I chyba nie pójdę dzisiaj spać dopóki nie ustrzelimy tysiączka i wypijemy szampana !!!
Ojoj zaczęłam stronę 999!!!!!

No i dobiłas do tego 1000. A szampan miałby urok w realu.Szkoda że to niemożliwe.

A jak to napisałam to zasnęłam z komputerem w rękach ale rano mi sprzyjało szczęście . Miłego wieczoru Ci życzę !
Zielony galimatias 15:20, 10 lip 2012

Do góry
Zaglądam do "galimatiasu" i czytam, jak dobrze Bociek i Madżenka radzą. Pod drzewkami owocowymi ... trawy, hosty .... .
Rododendronowy ogród. 06:36, 10 lip 2012

Do góry
Bożenko wszystkiego naaaaaaajlepszego z okazji 1000-ka!!!
Zakładaj proszę nowy wątek: porady / pogaduchy okołorododenronowe i nie tylko
Ogrodnik mimo woli 06:33, 10 lip 2012

Do góry
Aniu jak żyć gratuluję 700-tki!!! Życzę Ci nadal zapalu, radości z życia i ogrodu Obyś swoją energią nas obdzielala kolejne 7000 stron
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:29, 10 lip 2012

Do góry
Sebku ale polecialeś ze stronami urodzinowo jakie miałam zaległośći
Póki co szczęsliwy jesteś bo do końca studiów na obniżonej stawce Vat jedziesz
Rododendronowy ogród. 00:03, 10 lip 2012

Do góry
Czekamy na szampana!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:01, 10 lip 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
hosty w brzózkach kwitną

a przed domem żurawki, ciekawie wyglądają z tym obłokiem kwiatów

Pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 00:00, 10 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Na moim trawniku ( jeśli to coś można tak nazwać) pojawiły się grzyby, wyrastają to tu to tam, co z nimmi robić?
dzisiaj chyba nie będzie padać spryskałam wreszcie bukszpany od grzyba a jutro może uda mi się coś przyciąć...

Koś te grzyby - u mnie po kilku koszeniach znikły.

U mnie systematycnie koszone + wertykulacja + nakłuce trawnika i grzyby zniknęły. Czytalam, że zbyt zbita ściółka może być ...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:57, 09 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Ania - no przecież Ty Aneta jesteś - przed chwilą sobie przypomniałem Daj sobie imię w podpisie - pliiiisss

A z tymi gazonami - a co byś powiedziała na Cyprysik groszkowy "Filifera Aurea Nana" (Chamaecyparis pisifera "Filifera Aurea Nana")???

Żartujesz??? Aneta???? to dlaczego ja od lutego do Ciebie Ania piszę a Ty nie reagujesz??? wsytdu nie masz kobieto!!!!
Rododendronowy ogród. 23:54, 09 lip 2012

Do góry
Bożenko jestem zaszczycona , że z moją imienniczka zagościłam w wierszu jubileuszowym Dziękuję i dołożę wszelkich starań aby sprostać oczekiwaniom

I chyba nie pójdę dzisiaj spać dopóki nie ustrzelimy tysiączka i wypijemy szampana !!!
Ojoj zaczęłam stronę 999!!!!!
Chelsea Flower Show 2012 23:51, 09 lip 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Zielona ściana

I jeszcze raz cudne kostki

Niby trochę plastiku czy szkła, a efekt przepiękny!

Sebek pogięlo cię??? po coś te zdjęcia zamieścil??? Spać nie będę mogła tylko będę kombinować jak corian do ogrodu wprowadzić Moja ściana wodna poważnie zagrożona .....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:39, 09 lip 2012

Do góry
Danusiu powiem tylko D-Z-I-E-K-U-J-Ę za to że jestes TY i brać ogrodowiskowa
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:38, 09 lip 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Bożenko, niesamowity wiersz! zatkało mnie i nic więcej nie napiszę!

Mnie tak zatkało, że oniemialam !!!z tak krótkim stażem u Bożenki w wierszu zaistniałam????
Metamorfozy ogrodowe 23:28, 09 lip 2012

Do góry
Wow!!! serce rośnie od samego patrzenia. Agatko i AniaK dajecie nadzieję maluczkim tzn. początkującym
Obowiązkowy wątek ku pokrzepieniu serc dla wszystkich początkujących ogrodników
zielonastrefa 23:25, 09 lip 2012

Do góry
Ale piękne okazy, w szczególności ten liliowiec!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:24, 09 lip 2012

Do góry
asc napisał(a)
Przyznaję nie wszystko doczytałam..ale cofnęłam sie jeszcze raz do kancików...... ty mnie do grobu wpędzisz i w kompleksy...... coś co sie wydaje niemożliwe ..stanie sie możliwe...... Piękne kanty....ale pomimo kompleksó sobie je odpuszczę..ja kwykończę ogród bedzie czas na kanty a teraz walka o przetrwanie ... moje i kwatuchów.... ryby przez dobę miały larwy komarów..dały radę.... a teraz głód im zajrzałw oczy..... zżarły wszystko..... to się nazywa apetyt.....

Aniu ja skończyłam wszystko sadzić i dlatego mam czas na fanaberie
gdyby nie wizyta teściów to by kanciki były skończone a tak to i owszem latałam ale z kuchńi do jadalni i z powrotem ...
A gdybym miala takie hektary jak ty a nie 100 m2 trawnika ( i To licząc w porywach!!!) to bym nigdy kancików nie zaczynala.....bo zanim bym je skończyla to już musialabym od nowa zaczynać ...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:15, 09 lip 2012

Do góry
Co do córki to przyjmuję gratulacje!!! Ten rocznik jest wyjątkowo bezstresowy.... Ja zamierzam tak samo jak ona się niczym (tzn jej zaliczeniami, kolokwiam, etc ) nie przejmować, bo po co się ciągle stresować Dobrze, że trochę gena bezstresowości od M przejęła A ja swój obowiązek rodzicielski spełniłam, do matury doprowadziłam, teraz przyszłość moje córki od niej samej zaleźy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:12, 09 lip 2012

Do góry
Joanko to już przesadyzm z tym kielichem!!!! ale o rabacik się u przyjemnych panów upomnę do kiedy ta promocja trwa???
Ogród Dominiki 22:21, 09 lip 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Marzenko, specjalnie dla Ciebie zdjęcie tych dużych "kulek" tuż po zakupie i sadzeniu. Kształtem przypominały kartofle. Zaczęłam od drastycznego przycięcia z góry.M.już mówił, że było to cięcie tak mocne, że śmiertelne. Na szczęście, ku mojej wielkiej uldze, cięcie ich nie zabiło,a wręcz wzmocniło. Obwódka z bukszpanu pojawiła się dużo później po napatrzeniu się na realizacje Gardenarium.

Zawsze powtarzam, źe lejesz miód na moje serce
Moje wielkie kule podobnie wyglądalay ale tylko dlatego, źe krzywo mi wychodzilo cięcie, z biegiem lat trening czyni mistrzem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:49, 09 lip 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

Oj tam oj tam
Zapracowana ostatnio jestem, i w robocie i na działce....... grilowaniem

Joanka, wlepiasz mandaty na akord czy jak???

Tia....... a na hasło Ogrodowisko 50% zniżki

Coś dla nazej Marzenki, co nie?

Będę przy każdym zatrzymaniu jak mantrę powtarzać, że mam od Joanki zniżkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies