Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:15, 09 lip 2012

Co do córki to przyjmuję gratulacje!!! Ten rocznik jest wyjątkowo bezstresowy.... Ja zamierzam tak samo jak ona się niczym (tzn jej zaliczeniami, kolokwiam, etc ) nie przejmować, bo po co się ciągle stresować Dobrze, że trochę gena bezstresowości od M przejęła A ja swój obowiązek rodzicielski spełniłam, do matury doprowadziłam, teraz przyszłość moje córki od niej samej zaleźy
Madzenka 23:24, 09 lip 2012

asc napisał(a)
Przyznaję nie wszystko doczytałam..ale cofnęłam sie jeszcze raz do kancików...... ty mnie do grobu wpędzisz i w kompleksy...... coś co sie wydaje niemożliwe ..stanie sie możliwe...... Piękne kanty....ale pomimo kompleksó sobie je odpuszczę..ja kwykończę ogród bedzie czas na kanty a teraz walka o przetrwanie ... moje i kwatuchów.... ryby przez dobę miały larwy komarów..dały radę.... a teraz głód im zajrzałw oczy..... zżarły wszystko..... to się nazywa apetyt.....

Aniu ja skończyłam wszystko sadzić i dlatego mam czas na fanaberie
gdyby nie wizyta teściów to by kanciki były skończone a tak to i owszem latałam ale z kuchńi do jadalni i z powrotem ...
A gdybym miala takie hektary jak ty a nie 100 m2 trawnika ( i To licząc w porywach!!!) to bym nigdy kancików nie zaczynala.....bo zanim bym je skończyla to już musialabym od nowa zaczynać ...
coli 08:16, 10 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Walczę z celulitem Detocelelem
A podziękowania przyjmuję, ale stresa mialam, bo na wyniki z rekrutacją wejść nie można było, wieszał się cholernie!

...gratulacje dla córki i dla mamy...
działa ..?

Nie mogę pisać bo będę stronnicza na mnie dziala

Ciekawe gdzie taki chudzielec ma ten cel. ???
Lena 08:23, 10 lip 2012

Córcia na medal - a to zasługa też mamci

Marzenka tak to jest ,że im zgrabniejsza kobitka to i tak wymyśli jakieś niedoskonałości ...phii - jaki % nie ma cellulitu???
Ale - od dziś zaczynam M.Ż. - mniej żreć!!! Dziękuję
ocia79 09:51, 10 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ale mam dzisiaj dobry dzień, bo córka się na biotechnologię dostała

WOW, świetny kierunek.
Gratulacje dla Was.

Bogdzia 09:54, 10 lip 2012

Marzenko gratulacje dla Ciebie i Córki. To wielki dzień w rodzinie gdy dziecko dostaje się na studia . Zycze samych takich miłych dni.
Evchen 10:23, 10 lip 2012

Marzenko
Gratulację dla córci A bezstresowa powiadasz?.... może kiedyś poznasz moją latorośl - to jest dopiero bezstresowy egzemplarz..

A.... i jeszcze jedno - tak sobie czytam o cellulicie... Twój ogród mnie wprawił najpierw w kompleksy, a później zagrzał do boju Ale z cellulitem chyba tak łatwo nie pójdzie - już mnie chyba nic do boju nie zagrzeje. A ten cellulit to niby gdzie masz?.... Na łokciach?
Buziaczki
betysia 11:10, 10 lip 2012

Marzenko
jakaz dumna mama !!! i slusznie, gratulacje dla 2 Pan!!!!!!
ostatnio z doskoku jak mialam tylko chwile ( a jest ich niestety malo) staralam sie przejrzec i przczytac twoj watkek od poczatku...dom ( stalowy potwor ) , niesamowity, gratulacje za plmysl, odwage i wytrwanie !!!!!
oczywiscie jeszcze nie dotarlam do konca...ale niebawem urlop wiec "zaszaleje" i na pewno nadgonie hihi!!!
ogrod cudny...i ciesze sie ze zwalniasz tempo...czasami takie znaki to +....
a celulit ...w nawiazaniu do EV...to chyba rzeczywiscie ... na kostach masz hihi...!!!!
pozdrawiam i sciskam straszliwie mocno
seliza 11:15, 10 lip 2012

Gratulacje dla córuchny! No i oczywiście jej mamci,że sie tak przyłozyła do wychowania dziecięcia swego
anula_wn 11:28, 10 lip 2012

Marzenka, ściskaj córuchnę mocno ! super sprawa, dzielna dziewczyna
i mamunia przetrwała, więc jest oki
a teraz prosze leżec na leżaczku i wypoczywac