Tego nie wiem, Rodzaj pokrycia nie ma wpływu czy do róż czy derenia czy innych roślin. Liczy się jakie ma ostrze i jakiej grubości gałązki będziesz cięła.
marzena.... co wyglądu mojej piwniczki od środka ....wykonany jest poprostu strop na baaardzo solidnym zbrojeniu tak, by utrzymał mało to że sam siebie to jeszcze te ilości ziemi która jest usypany.A sklepienie jest z betonu gładkie.Przy okazji wstawie zdjęcie jak było w trakcie budowy
Gardenarium---- najwiekszy problem w tym,że ja mam te drzewka posadzone...o choroba....:/ Ta trawa pompasowa i kapusta pewno bedzie do wykopania .Ale te drzewka?
Nie mam wyobrażni co gdzie posadzić...a jak mam na to za dużo naraz sadzę i wychodzi własnie taki bajzel.
Hm, 130 euro to niemało niestety. Trzeba by namówić naszych grancarzy na wyrób czegoś podobnego, nie uważasz? Kolor jak dla mnie ok, jakby klosz trochę ubrudzić i zarosnąć mchem i ogólnie spatynować naturą, byłby - jak dla mnie - super.
Kiermasz świetny, pierwszy raz o nim się dowiaduję, w końcu od Krakowa jazda A-4 to przyjemność, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, że coś takiego jest. A po drodze można by zjechać z autostrady i jakieś fajne centrum ogrodnicze zaliczyć. Ach, rozmarzyłam się mimo że dalej mam jednolitą biel za oknem..