Do tej pory wspominam Twoją wizytę u Bogdzi Cała Polska cię śledziła
Betysia zatem gdy Ty się wybierzesz w odwiedziny do Polski i po drodze koleżanki będziesz odwiedzać to teź będziemy Cię śledzić
Aniu - to oczko - rewelacja , ja bym już tam żadnych rybek , ani lilii nie wpuściła . moczyłabym się cale lato , piękny ten twój busz
Dokładnie tak po co ci basen?? lz liliami wodnymi można pływać
A lilie na wcześniejszych zdjęciach i róże są boskie!!! U cibie tak piknie wszystko obficie kwitnie, ty jednak czarujesz te rośliny...
Super wygląda ta rabatka, nie mogę uwierzyć, że lawendy sadziłaś w tamtym sezonie. Normalnie wielgachne są.
Jezeli potrzebujesz żurawek albo jakichś trawek/nietrawek (carexy) to zajrzyj na Kosmonautów. Wczoraj byłam i na poprawę humoru kupiłam białe surfinie, żurawki marmoladki (żurawek jest mnóstwo i po 9,50) i buchananii. Były też inne fajne carexy, hacone i dużo bylin (kosmosy, ostróżki...).
Czy my tylko w tym ogrodzie bywamy? Gdzie Waćpanna????
I brak zdjęć z dzieła towrzenia???
Lawenda róza i bukszpan to idealne połącznie. W przeciwienstwie do Irenki nie proponuję szczepionej bo prędzej czy później wymarżnie ale jakąś piękną austinkę ???
Anula, nie miej wyrzutów sumienia - ja też nie ogarniam i do wielu osób zaglądam sporadycznie zostawiając jakiś ślad swojej obecności A Ty zapracowana jesteś i usprawiedliwiona
Szkoda, że Cię nie będzie na naszym spotkaniu Buuuu.... Tu już nie jesteś usprawiedliwiona
O jak fajnie że sie pojawiły zdjęcia Aga śliczne nasadzenia. Nie zagęszczaj ich bo niedługo sie wszystko rozrośnie, nie obejrzysz się gdy lawenda podwoi swóje rozmiary. O ile pamiętam w tym miejscu bedzie caly czas slońce ????
A Lurka to moja fawotytka + Twoje długorzęsne chłopaki
danusia mnie stąd wkońcu wyrzuci że tak mało ogrodowo u mnie
Ha kuchnia na bialo skąd ja to znam mamy takie same reflektorki w suficie, szuflady dotykowe i siemensa
Buziole i dawaj kolejna zdjecia.
Okna cudowne, wiesz że takie najbardziej lubie i podobne okno w kuchni tylko u mnie na równi z blatem a co ciekawe fachowcy w czasie budowy 5 cm zgubili i M ma ucięty widok u góry ale poprawić nie mozna bylo, bo dom szkieletowy i otwor był na okreslonej wysokości
Marzenko, poszperam jutro i podam Ci link do aukcji, ok? Teraz zmykam do M...
Jutro postaram się wkleić Wam szkic tej mojej "szmaty", bo ta fotka to tylko inspiracja, musiałam ją przeobrazić w coś bardziej praktycznego, co będę w stanie uszyć...nie wiem czy po fakcie będzie się czym chwalić
Nie bój się probowac, zacznij od małych rzeczy, sosnowych deseczek, skrzyneczek ze strychu, po owocach z supermarketu Ita to kopalnia wiedzy i inspiracji, wiele się od niej nauczyłam!
Dach jest poliwęglanu, no troszkę bębni jak pada deszcz, ale my to bardzo lubimy a myslę, że jak dojdzie material pod spodem to troszkę ten dźwięk jednak wygłuszy jeszcze.
pergotenda to wloski system - podobny do markizy, ale bardziej stylowy...no i cholernie drogi (ok. 40 tys.).
Tu mozna poczytać i poogladać włoskiego producenta http://www.corradi.eu/pages/standard.aspx?id=25
u mnie będzie PergotendANA Czyli tylko podwieszone fale z naturalnego lnu, bez żadnego mechanizmu...taka namiastka na naszą kieszeń
Zdjęcie schowka na drewno zrobię jak przestanie lac, ale to tylko pergola między slupem a ścianą przybudówki z dwóch stron...na dodatek chyba do wymiany, bo źle ulożylismy drewno i nam te kratki powybrzuszało
Ło matko Boska. Właśnie na coś takiego chorowałam. U oci pergola a u ciebie dokładnie takie fake jak chcę oj jak do tego projektu przekonać M???? Pokazuj jak szyjesz i jesli możesz podać na prive namiary na ten len z allegro
Ale piękny klon!!! mój za 25 zł choruje, a w ciagu roku urósł z 1 m. Jakoś nie. Mam reki do klonów. Posadziłam w kwasnej glebie na podwyzszeniu i zdycha, mimo oprysków...