Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

ell 00:31, 22 cze 2012

Aniu a ja czakałam na deszcz i nic nawet kropelka nie spadła - mieszkam na suchym wzgórzu, bo u Gabrieli i Abiko lało dzisiaj jak diabli - u mnie za to była śliczna tęcza.
monteverde 00:49, 22 cze 2012

tęcza przecież jest po deszczu?
Martek 02:03, 22 cze 2012

asc napisał(a)
Dzieki zaglądajacym..... nie obrażcie sie, że każdemu nie odpisze... ale z powodu oczka....cierpią inne zakatki....też chcą się upublicznić na forum......

A z chrzcielnicą to się uśmiałam....... dobre..i inen hasął też. .. bo tak sobie pomyślałąm, że Ogrodowicznie mają nie tylko piękne ogrody, wielkie serca, ale i dużo dowcipu, humoru i inteligencji Brawo najsympatyczniejsze forum na świecie

A teraz moje ślicznoty co je chciałam w tym roku wyrzucić..... róże nn...... ile jeszcze maja pąków.... i w zależności od stopnia rozkwitu mienia się różnymi odcieniami....
Zbysiu..nie tylko szlachcianki są piękne

Piękne
Martek 02:07, 22 cze 2012

asc napisał(a)
Spoko koko...... dziewczyny...... jakoś to bedzie..właśnie testowałam wodę w oczku..i zrobiłam fik.i mokra do pasa....
Robota nie zając nie ucieknie.... powoli ogarnę..a jak nie ogarne też będzie.....tylko zrobiło mi się wstyd..bo ja nie mam czym się chwalić......kompletny misz-masz, ale towarzysko to chętnie się poudzielam..a do tego nikt nie musi pracować.....
Po folią basenową o grubości 1mm rozłożyliśmy zwykłą czarną grubą folię.... Do głebokości działania kretów daliśmy wełnę mineralną..... wyczytaliśmy, że jej nie lubią.... NIestety musiałam wyjechać i foto nie ma...

Z braku basenu już nie będę musiała zazdrościć ptaszkom

Rusałko,miałam wejść i napisać,że ta dziura to rzeźba niezły ryt w glinie nie zalewaj ,a tu Pędziwiatr już stoi we wodzie ))))))))))
betysia 06:30, 22 cze 2012

z calego serca i glebi duszyczki mojej uradowanej niezmiernie ...dziekuje !!!!
Madzenka 06:40, 22 cze 2012

alinak napisał(a)
Aniu - to oczko - rewelacja , ja bym już tam żadnych rybek , ani lilii nie wpuściła . moczyłabym się cale lato , piękny ten twój busz

Dokładnie tak po co ci basen?? lz liliami wodnymi można pływać
A lilie na wcześniejszych zdjęciach i róże są boskie!!! U cibie tak piknie wszystko obficie kwitnie, ty jednak czarujesz te rośliny...
Bogdzia 07:54, 22 cze 2012

Przyszłam Cię obudzic ale jak zobaczyłam te przepiękne róże to sama się obudziłam. Cudne.
Evchen 08:40, 22 cze 2012

Aniu, Róże użyły całej swojej mocy przekonywania, żeby zostać ... Pięęęękne są
Ewa 10:01, 22 cze 2012

Ania , ależ szaleje cudnie wszystko u Ciebie
Pozdrawiam
popcorn 10:08, 22 cze 2012

TAKIE cudne roze chcialas wyrzucic? O rany! Piekne sa!!!
Ale basen bedziesz miala! Super