Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

coli 12:33, 21 cze 2012

Ogrodowisko to dobra odskocznia od wszystkich problemów. Na szczęście ogród nie ucierpiał, tylko nawadnianie się popsuło
Milka 12:34, 21 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Mam obie te żurawki, są zachwycające i byc może nawet lepiej jak one będą, rozjaśnią, a jednocześnie nie zrobią szok kontrastu

bardzo sympatyczne zdjęcia ze spotkania, a dzieciaki przeurocze

Nie przypuszczałam, że Mała Laurka tak zauroczy moich chłopców Świetnie się razem bawili

słodka dziewuszka i chyba przylepka
anula_wn 12:40, 21 cze 2012

no i dotarłam w końcu do Ciebie !!!
rany te wątki mnie zabiajają.....nie wyrabiam na zakrętach.....

widzę Agnieszko, że ogród wizytowany już przed zlotem GabiK szaleje w okolicy i zwiedza , odwiedza .... cieszę się, że się spotkaliście ! zazdroszczę zlotu...może następnym razem
będę podgladac relację !

a ogród piękny, jak zwykle wszystko dopieszczone
Wieloszka 12:48, 21 cze 2012

Anula, nie miej wyrzutów sumienia - ja też nie ogarniam i do wielu osób zaglądam sporadycznie zostawiając jakiś ślad swojej obecności A Ty zapracowana jesteś i usprawiedliwiona

Szkoda, że Cię nie będzie na naszym spotkaniu Buuuu.... Tu już nie jesteś usprawiedliwiona
Madzenka 23:07, 21 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Anula, nie miej wyrzutów sumienia - ja też nie ogarniam i do wielu osób zaglądam sporadycznie zostawiając jakiś ślad swojej obecności A Ty zapracowana jesteś i usprawiedliwiona

Szkoda, że Cię nie będzie na naszym spotkaniu Buuuu.... Tu już nie jesteś usprawiedliwiona

O jak fajnie że sie pojawiły zdjęcia Aga śliczne nasadzenia. Nie zagęszczaj ich bo niedługo sie wszystko rozrośnie, nie obejrzysz się gdy lawenda podwoi swóje rozmiary. O ile pamiętam w tym miejscu bedzie caly czas slońce ????

A Lurka to moja fawotytka + Twoje długorzęsne chłopaki
Sebek 00:14, 22 cze 2012

Bardzo fajne spotkanie mieliście, a rabaty śliczne!

Ja myślałem, że Ty za domem masz dwa razy tyle co na przodzie, a tam niedużo zostało - choć pewnie mój ogród z domem by tam się na bank zmieścili
Wieloszka 08:46, 22 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Nie zagęszczaj ich bo niedługo sie wszystko rozrośnie, nie obejrzysz się gdy lawenda podwoi swóje rozmiary. O ile pamiętam w tym miejscu bedzie caly czas slońce ????

Marzenko, tylko KIEDY to się rozrośnie?! Ja z tych niecierpliwych jestem I jeszcze czasem wyobraźnia mi szwankuje i trudno mi wyobrazić sobie tę rabatę za parę lat, taaaaką rozrośnietą, że kory nie będzie widać
Wieloszka 08:49, 22 cze 2012

Sebek napisał(a)
Bardzo fajne spotkanie mieliście, a rabaty śliczne!

Ja myślałem, że Ty za domem masz dwa razy tyle co na przodzie, a tam niedużo zostało - choć pewnie mój ogród z domem by tam się na bank zmieścili

Sebek zlituj się ! Gdybym z tyłu miała jeszcze drugie tyle co na przodzie...... aż wolę nie myśleć co by wtedy było !!! Dom zbudowaliśmy w głębi działki po pierwsze, żeby nie mieszkać tuż przy drodze, a po drugie - mamy wjazd od południa i od tej strony chcieliśmy mieć zlokalizowany taras i ogród.
Ewa 09:56, 22 cze 2012

Rabatka kulkowa The Best !!!
no i spotkanie fajowe
popcorn 10:14, 22 cze 2012

Slicznie u Ciebie Aga! No a jakie fajne spotkanie mieliscie!! U Gabi cisza, na urlopie u Pszczolki i szaleje po okolicy
Super!!
pozdrawiam!!