Ło matko Boska. Właśnie na coś takiego chorowałam. U oci pergola a u ciebie dokładnie takie fake jak chcę oj jak do tego projektu przekonać M???? Pokazuj jak szyjesz i jesli możesz podać na prive namiary na ten len z allegro
Marzenko, poszperam jutro i podam Ci link do aukcji, ok? Teraz zmykam do M...
Jutro postaram się wkleić Wam szkic tej mojej "szmaty", bo ta fotka to tylko inspiracja, musiałam ją przeobrazić w coś bardziej praktycznego, co będę w stanie uszyć...nie wiem czy po fakcie będzie się czym chwalić
Ana kuruj się kobieto,herbatka żurawinowa,ogórki kiszone, zakwaszaj organizm, bakterie tego nie lubią. Też niedawno to przechodziłam, współczuję. chyba jeszcze nasiadówki z szałwii są dobre.próbuj wszystkiego bo antybiotyk też od razu nie przyniesie ulgi niestety. A jak dołączył by ci się mocny ból pleców to proponuję ginekologa odwiedzić, bo w życiu bym nie skojarzyła tego z zapaleniem jajnika.
Dzisiejsza świeżutka dla ciebie
Aniu oczywiście jak się obudzisz daj znać Jutro Kleo i Ecik są w domu,bo Kleo ma zawody na OSiR tenisowe na 14.Jakbyś zle się czuła to może być przecież każdy inny dzień kiedy chceszrzut beretem masz Jakby co moge ja jutro wtedy podjechać przed albo po tych zawodach na herbatkę
zdrowiej kochaniutka ,całuski dla was
Aniu, pięknie dziękuję za różyczkę! Wypiłam już duuuuzo wody z sokiem cytrynowym, na obiadek były kiszone, piję herbatki...właśnie na początku podejrzewałam zapalenie przydatków, ale jednak potem objawy się okresliły...w dzieciństwie bardzo chorowałam na nerki, dlatego jako dorosła znam objawy i następstwa...i bardzo się pilnuję. Ostatni raz zdarzyło mi się 5 lat temu, w ciąży, w Sylwestra, no koszmar....brrr.....
Idę się położyć, może uda mi się zasnąć, bo nospa zaczęła działać...byle do rana.