ale ty masz tam ładnie! normalnie cały plan nasadzeń sobie przerysuje na kartke tak nowoczesnie i minimalistycznie, miskant i grab?no czaad!
dzwonki wezmę
Ania - a jakie one są w dotyku te listki siewek? Szorstkie czy gładkie takie jak nawoskowane? Jak szorstkie to możne być jeżówka. Mam u siebie taką o bardziej pękatych a nie długich listkach. Fiolka mam i ja, dostałam razem z rodkim kilka lat temu i do dziś ciągle gdzieś mi wychodzi. Tylko, że fiołek ma ciemniejsze listki i takie gładkie, delikatne w dotyku. Mam wrażenie, że pełznie po rabacie.
Aniu tam jest jedna sadzonka którą dostałam od Agaty chyba rok temu.
powiększyła się dwukrotnie! nie wiem jak to się rozmnaża bo to nie bylina tylko chyba krzewinka...
wow ale dobrze że umie się podnieść, grunt to żeby stał przecie
Iwona widzę że kostrzewe masz chyba taką jak ja, kiedy ja tniesz? Też ci się trochę sucha po kwitnienia zrobiła? Myślę ściąć swoją to może odbije znowu na taki żywy popielaty
Jak przyprowadziłam się do M to była zapuszczona działka a tam gdzie jest ogród rosły kartofle albo zboże. Pod oknami leżała sterta gruzu. Od tego czasu wiele się zmieniło i to głównie moja zasługa. Myślę że M to docenia. Czasem marudzi i narzeka ale w końcu zrobi to o co proszę.
Ostatnio stwierdził że wymyślam bo zachciało mi się żywopłotu,że może zostawić te jałowce a kilka dni później sam pytał w szkółce o derenie na żywopłot,czy będą