Marzenko 'przed i po' pokazuje ile pracy włożone... Front majstersztyk, a zakupy dzisiejsze imponujace, marzy mi się piękna, rasowa róża więc będę zaglądać i zachwycać się u Ciebie bo u mnie nie do kupienia. Jestem przerazna bo pzez [are dni kiedy mnie nie było mam takie zaległości w czytaniu że nie mozliwe bym to ogarneła, chyba odznaczę plusy bez czytania...
Aniu nie ogarniesz zaległości Ja jeden dzień mialam przerwy i ledwo dalam rade
Wyjazd udany?
Pada deszczyk, pada i mój trawnik nie jest już klepiskiem
A to Limki posadzone wczoraj z przyciętą dzisiaj trzmieliną:
Między Bunananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.
Wszystkie nowe pędy maja pąki:
Ale wypasiona rabata!!! Jak zacznie kwitnąć będziemy wszystkie wzdychać z zaczwytu
A trzmielinki jakie kupiłaś? czy przypadkiem nie te miniaturki, ktore wymarzają???
Aniu bardzo szybko dotarła cieszę się ... i jak decyzja ? wybieracie się z Sylwią na zjazd u nas ? ... bardzo na to liczę
Kochana...., zapisałam się expresowo....dwoma rękami....
W sobotę nie dam rady , pracuję, ale w niedzielę będę nie tylko z Sylwią, ale też z Ewą, może i M się zdecyduję....
Ciekawa jestem realizacji obrazu!!!
Wczoraj byłam dwie ulice od Ciebie na imprezie
Oj to fajnie , że macie znajomych koło nas ... wiesz, musimy wrócić do tego przypadkowego spotkania naszych M. ... czytałam, że impreza udana ... a obraz ... może jutro uda się zrobić próbną wersję
Własnie opijaliśmy sprzedaż ich szeregówki To o której jutro u Ciebie?
Aga bardzo mi się podobają Twoje kulki ,wyszło super!!! ... a lawenda będzie pięknie dodawać koloru ... moja ulubiona rabatka u Ciebie ... świetnie !!!
Magda to jeszcze sobie u Agi ławeczkę musimy postawić koło tej rabaty
Karolina kulki cisowe obrzydliwe zawiąż im koniecznie czerwoną kokardka. Pozostałe rosliny równie wstrętne , szczególnie żurawki
A jakie to miskanty ? morning light?
Zazdraszczam tej próchnicy. Dostałam kilka wroków od Gabi i sie tą próchnica niesamowicie zachwycałam...
Dobrze zrobiłaś z podniesieniem rabaty, drenaż czytam że jest. U mnie dzięki temu rosliny dobrze sobie radzą. Te których nie pdoniosłam np. sosny do wyrzucenia...
Pot po plecach sam ścieka jak czytam ile pracy wkładasz, wracają moje wspomnienia
to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...
O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!
no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...
No to chylę czoła !!! I jeszcze gotuje .
To kiedy podmieniamy mężów (mój też gotuje) bo potrzebuję remncik na parterze zrobić
Konstancja, to austinki są też białe ???
Sorry, za głupie pytanie..., ale ja o różach...zero pojęcia, wiem, tylko, że lubią je mszyce i choróbska...a tak mi się marzy jedna...
Ja sie na Asutinkach w ogóle nie wyznaję ale u Danusi i Sebka mnie zachwycaly. A tak sobie biecałam że poza okrywowymi i tarasowymi innych nie będzie
Mialam kiedyś piękna pnącą delikatną biała. Byla taka delikatna i sliczna ale zostala w starym ogrodzie ... Zostawiłam też wielkokwiatowe, przePorowadzilam tylko dwie tarasowe i myślałm że zmarzły a ne pięknie w tym roku odbiły...
to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...
O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!