Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Mój mały raj na ziemi :) 18:01, 10 cze 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
mój M zaczął borykać się z tematem ciurkadła i tarasu !
na razie nie widać efektu jego pracy....ale niebawem....niebawem.....

narożnik z limelight i ławeczką; wczoraj wszystkim rh oberwałam przekwitnięte kwiaty

Miodzio widoczki!!!
A wieczorów z Danusią przy ciurkadełku baaardzo zazdraszczam
Mój mały raj na ziemi :) 17:59, 10 cze 2012

Do góry
Lena napisał(a)

Ożesz w morde jeża.....czemu u nas taka pustynia jeśli chodzi o zaopatrzenie....
Wspaniała szkółka - ja będąc parę dni temu w "mojej" zauważyłam aż dwie sztuki trawek....

Przyłączę się do Ożesz w mordę jeża.... Gdzie jest taka szkólka, Anka jakde do Warszawy!!!!
Mój zielony świat malowany roślinami... 17:51, 10 cze 2012

Do góry
Głosuję za hostami
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:48, 10 cze 2012

Do góry
Oj zagapiłam sie, ze jubileusz Wszystkim bardzo dziękuję : Shrekol, Anula, Wieloszka, Sylwia i Waska, Ginger
Kiedyś będzie tu pięknie ... 17:46, 10 cze 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Marzenko 'przed i po' pokazuje ile pracy włożone... Front majstersztyk, a zakupy dzisiejsze imponujace, marzy mi się piękna, rasowa róża więc będę zaglądać i zachwycać się u Ciebie bo u mnie nie do kupienia. Jestem przerazna bo pzez [are dni kiedy mnie nie było mam takie zaległości w czytaniu że nie mozliwe bym to ogarneła, chyba odznaczę plusy bez czytania...

Aniu nie ogarniesz zaległości Ja jeden dzień mialam przerwy i ledwo dalam rade
Wyjazd udany?
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 17:43, 10 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Donice suuuper - ciekawe co w nich będzie?

Sebuś w tych okrągłych są juz posadzone kordyliny, a w tej kwadratowej to myślę cos wyższego i cos małego , ale co to jeszcze nie wiem

Może kanny?

Ewa trzemilinka na nóżce podsadzona kwitnacymi jednorocznymi
Ogród Magdalenka 17:10, 10 cze 2012

Do góry
Madzia za wcześnie 17.30 będzie dobrze???
Wersja mini mini 17:08, 10 cze 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Pada deszczyk, pada i mój trawnik nie jest już klepiskiem

A to Limki posadzone wczoraj z przyciętą dzisiaj trzmieliną:

Między Bunananii pójdą jeszcze przewieszające się brązowe carexy, tak żeby nie było pustych miejsc na dole.

Wszystkie nowe pędy maja pąki:

Ale wypasiona rabata!!! Jak zacznie kwitnąć będziemy wszystkie wzdychać z zaczwytu
A trzmielinki jakie kupiłaś? czy przypadkiem nie te miniaturki, ktore wymarzają???
Harmonogram spotkań i wyjazdów Ogrodowiska w 2012 17:01, 10 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
4 sierpnia spotkanie w Rzeszowie u ASC.

Jeszcze nam brakuje zjazdu w Śląskim, Wielkopolsce, Zachodniopomorskim, Pomorskim i Mazury?
Ogród Magdalenka 17:00, 10 cze 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)

Noemi, otrzymałam przesyłkę...

Aniu bardzo szybko dotarła cieszę się ... i jak decyzja ? wybieracie się z Sylwią na zjazd u nas ? ... bardzo na to liczę

Kochana...., zapisałam się expresowo....dwoma rękami....
W sobotę nie dam rady , pracuję, ale w niedzielę będę nie tylko z Sylwią, ale też z Ewą, może i M się zdecyduję....

Potwierdzam Ania była pierwsza !!!
Ogród Magdalenka 16:59, 10 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)

Ciekawa jestem realizacji obrazu!!!
Wczoraj byłam dwie ulice od Ciebie na imprezie

Oj to fajnie , że macie znajomych koło nas ... wiesz, musimy wrócić do tego przypadkowego spotkania naszych M. ... czytałam, że impreza udana ... a obraz ... może jutro uda się zrobić próbną wersję

Własnie opijaliśmy sprzedaż ich szeregówki To o której jutro u Ciebie?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 16:58, 10 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Aga bardzo mi się podobają Twoje kulki ,wyszło super!!! ... a lawenda będzie pięknie dodawać koloru ... moja ulubiona rabatka u Ciebie ... świetnie !!!

Magda to jeszcze sobie u Agi ławeczkę musimy postawić koło tej rabaty
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:56, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Czas zamówić kubki Ogrodowiska chyba, macie pomysł jaki kwiatek ma być?

to żółte różane cudo i boska LImelight ... i wszystkie inne cuda tez ... dużo nas to niech kilka wzorów będzie ...

Róża, hortensja, bukszpan
Ogród coli 16:54, 10 cze 2012

Do góry
Karolina kulki cisowe obrzydliwe zawiąż im koniecznie czerwoną kokardka. Pozostałe rosliny równie wstrętne , szczególnie żurawki
A jakie to miskanty ? morning light?
Zazdraszczam tej próchnicy. Dostałam kilka wroków od Gabi i sie tą próchnica niesamowicie zachwycałam...
Dobrze zrobiłaś z podniesieniem rabaty, drenaż czytam że jest. U mnie dzięki temu rosliny dobrze sobie radzą. Te których nie pdoniosłam np. sosny do wyrzucenia...
Pot po plecach sam ścieka jak czytam ile pracy wkładasz, wracają moje wspomnienia
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:40, 10 cze 2012

Do góry
coli napisał(a)
Zdjęcia przed/po rewelacja. Idealne na poprawe nastroju i podniesienie motywacji.
Front był totalnie "łysy", a teraz bajka Gratulacje

Karolina ku pokrzepieniu serc zdjęcia robiłam Pot po plecach ścieka a my urobione
Ale na tarsiku długo nie poleżałam...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:39, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!

no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...

No to chylę czoła !!! I jeszcze gotuje .
To kiedy podmieniamy mężów (mój też gotuje) bo potrzebuję remncik na parterze zrobić
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:38, 10 cze 2012

Do góry
W obi była chyba taka (nie miala etykiety) aż w oczy raziła tym Kolorem. Zastanawiam się czy jej nie kupić.... Do niczego mi nie pasuje ale była przepiękna!!!
http://www.davidaustinroses.com/english/Showrose.asp?Showr=6836
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:36, 10 cze 2012

Do góry
anna_studio napisał(a)
Konstancja, to austinki są też białe ???
Sorry, za głupie pytanie..., ale ja o różach...zero pojęcia, wiem, tylko, że lubią je mszyce i choróbska...a tak mi się marzy jedna...

Ania na stronie Davida Austina widziałam biale
http://www.davidaustinroses.com/english/Advanced.asp?PageId=2045

Ja sie na Asutinkach w ogóle nie wyznaję ale u Danusi i Sebka mnie zachwycaly. A tak sobie biecałam że poza okrywowymi i tarasowymi innych nie będzie

Mialam kiedyś piękna pnącą delikatną biała. Byla taka delikatna i sliczna ale zostala w starym ogrodzie ... Zostawiłam też wielkokwiatowe, przePorowadzilam tylko dwie tarasowe i myślałm że zmarzły a ne pięknie w tym roku odbiły...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:31, 10 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Marzenko - na tapetę też zwróciłem uwagę

No Sebciu ma się gust
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:30, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies