Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Sebek 16:34, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko - na tapetę też zwróciłem uwagę

No Sebciu ma się gust

Się wie
Madzenka 16:36, 10 cze 2012

anna_studio napisał(a)
Konstancja, to austinki są też białe ???
Sorry, za głupie pytanie..., ale ja o różach...zero pojęcia, wiem, tylko, że lubią je mszyce i choróbska...a tak mi się marzy jedna...

Ania na stronie Davida Austina widziałam biale
http://www.davidaustinroses.com/english/Advanced.asp?PageId=2045

Ja sie na Asutinkach w ogóle nie wyznaję ale u Danusi i Sebka mnie zachwycaly. A tak sobie biecałam że poza okrywowymi i tarasowymi innych nie będzie

Mialam kiedyś piękna pnącą delikatną biała. Byla taka delikatna i sliczna ale zostala w starym ogrodzie ... Zostawiłam też wielkokwiatowe, przePorowadzilam tylko dwie tarasowe i myślałm że zmarzły a ne pięknie w tym roku odbiły...
Konstancja30 16:36, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!

no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...
Madzenka 16:38, 10 cze 2012

W obi była chyba taka (nie miala etykiety) aż w oczy raziła tym Kolorem. Zastanawiam się czy jej nie kupić.... Do niczego mi nie pasuje ale była przepiękna!!!
http://www.davidaustinroses.com/english/Showrose.asp?Showr=6836
Madzenka 16:39, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!

no troszkę ale nie będziemy mu tego mówić ... już zamalowane ale kiedyś w pokoju Nieletniej odmalowywał angielską tapetę bo mnie urzekła składającą się z kombinacji 5 odcieni i 3 szerokości na 5 metrowej ścianie ... to było trudne ... zgodzę się ... ... te to łatwizna ... na szarej ścianie trochę taśmy i gotowe ...

No to chylę czoła !!! I jeszcze gotuje .
To kiedy podmieniamy mężów (mój też gotuje) bo potrzebuję remncik na parterze zrobić
Syla 16:39, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

i jeszcze w kwestii piję ... kubasek mam nówkę ... bo nie miałam jak się okazało z kfiatkami to teraz już mam

Kubek sliczny ale w tle jaka piękna tapeta w szare paski!!!!

Również zwróciłam uwagę
Gardenarium 16:47, 10 cze 2012

Czas zamówić kubki Ogrodowiska chyba, macie pomysł jaki kwiatek ma być?

Instagram Ogrodowiska
Konstancja30 16:48, 10 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
(...) No to chylę czoła !!! I jeszcze gotuje .
To kiedy podmieniamy mężów (mój też gotuje) bo potrzebuję remncik na parterze zrobić

... przypomnę mu tylko, że tam ta wędzareczka jest i bez oporów się zgodzi ...

Marzena2007 napisał(a)
W obi była chyba taka (nie miala etykiety) aż w oczy raziła tym Kolorem. Zastanawiam się czy jej nie kupić.... Do niczego mi nie pasuje ale była przepiękna!!!
http://www.davidaustinroses.com/english/Showrose.asp?Showr=6836

oj raziła ... piękna ... hortensje też piękne ... chora wyszłam ...
Konstancja30 16:49, 10 cze 2012

Gardenarium napisał(a)

to żółte różane cudo i boska LImelight ... i wszystkie inne cuda tez ... dużo nas to niech kilka wzorów będzie ...
Madzenka 16:56, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)

to żółte różane cudo i boska LImelight ... i wszystkie inne cuda tez ... dużo nas to niech kilka wzorów będzie ...

Róża, hortensja, bukszpan